Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα

Φ.Σ. Λάρισας: Σκληρή κριτική για τα ΦΥΚ μέσω των φαρμακείων
Αναφέρει πως η μεταρρύθμιση οδηγεί σε σταδιακή αποδόμηση του κλάδου

Η Ecofarm στην έκθεση Hellas Pharm

11/2/2008
Παρουσίαση μιας πλήρους σειράς προϊόντων της εταιρείας από ειδικευμένο προσωπικό
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Για άλλη μια χρονιά η Ecofarm Α.Ε. θα συμμετάσχει στη μεγαλύτερη φαρμακευτική έκθεση της Ελλάδας, Hellas Pharm, που θα πραγματοποιηθεί το Φεβρουάριο του 2008 στον εκθεσιακό χώρο Helexpo.

Σ’ ένα πρωτότυπο και λειτουργικό περίπτερο η εταιρεία θα παρουσιάσει μια πλήρη σειρά προϊόντων για τον εξοπλισμό εργαστηρίου φαρμακείου, καθώς επίσης και για την παρασκευή φαρμακευτικών ιδιοσκευασμάτων.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά όλα τα προϊόντα τα οποία οι συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες του σύγχρονου φαρμακείου απαιτούν, όπως επαγγελματικά ψυγεία, ηλεκτρονικά πιεσόμετρα, ηλεκτρονικές ζυγαριές και ειδικές συσκευές εργαστηρίου για την παραγωγή κρεμών, κόνεων, δισκίων και καψουλών. Επίσης θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για όλα τα προϊόντα και τις νέες προτάσεις της εταιρείας από το ειδικευμένο προσωπικό.


Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Καμπανάκι κινδύνου από δημοσκόπηση σε γαλλικά φαρμακεία
Σύμφωνα με τον πρόεδρο Ανδρέα Κωνσταντινίδη






Σχετικά άρθρα

Σε ανάπτυξη ο ΣΥ.ΦΑ. Καβάλας
Σύμφωνα με τον πρόεδρο Ανδρέα Κωνσταντινίδη
Bain & Company: Πέντε παράγοντες αναδιαμορφώνουν τη φαρμακευτική αγορά
Η προσήλωση στο status quo δεν αποτελεί πλέον βιώσιμη επιλογή
Vican: Λανσάρει τη σειρά The Ordinary στα ελληνικά φαρμακεία
Σε πλήρη ευθυγράμμιση με την Estée Lauder Hellas
Νέα συμφωνία για την Johnson & Johnson Innovative Medicine & τον Όμιλο ΒΙΑΝΕΞ
Στόχος η ενίσχυση της πρόσβασης των ασθενών σε καινοτόμες θεραπείες