Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


H DEMO στους 10 πιο ελκυστικούς εργοδότες στην Ελλάδα για το 2025

12/6/2025 5:22:23 μμ
Και στους Top 3 του κλάδου Φαρμάκου, σύμφωνα με τη Randstad
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Στους 10 πιο ελκυστικούς εργοδότες στην Ελλάδα για το 2025 διακρίθηκε η DEMO, κατακτώντας την 9η θέση, σύμφωνα με την έρευνα Employer Brand της Randstad για το 2025. Ακόμα, η εταιρεία απέσπασε τη 2η θέση στο Top 3 του κλάδου Φαρμάκου, στην ίδια έρευνα, βελτιώνοντας την κατάταξή της σε σχέση με το 2024, ανεβαίνοντας μια θέση.


Η Leigh Ostergard, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Randstad Ελλάδος, σχολίασε: «Η παρουσία της DEMO στην κατάταξη αντανακλά το αποτέλεσμα μιας συστηματικής και μεθοδικής προσέγγισης στη διαμόρφωση μιας κουλτούρας, που προωθεί τη συνεργασία, τη διαρκή μάθηση και την ενεργή ενδυνάμωση των ανθρώπων της. Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα της DEMO για το αποτύπωμά της ως εργοδότης επιλογής στον κλάδο και την ελληνική αγορά ευρύτερα».


Ο Κωνσταντίνος Κοτσίφης, HR Director της DEMO ABEE, δήλωσε: «Η διάκριση αυτή αποτελεί μια σημαντική αναγνώριση των σταθερών μας δεσμεύσεων προς τους ανθρώπους μας. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που η κουλτούρα μας, οι αξίες μας και οι πρακτικές μας στον τομέα του ανθρώπινου δυναμικού ξεχωρίζουν και επιβεβαιώνουν το στόχο μας: να δημιουργούμε ένα περιβάλλον εργασίας που προάγει την εξέλιξη, την ισότητα και την καθημερινή επαγγελματική ικανοποίηση».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Για την πρώτη Ακαδημία Επαγγελματικής Κατάρτισης φαρμάκου στην Τρίπολη
Επιβεβαιώνει τη δέσμευση του Ομίλου στη διαμόρφωση ενός θετικού εργασιακού περιβάλλοντος






Σχετικά άρθρα

Pfizer: Εισέρχεται στην αγορά της παχυσαρκίας
Με την κυκλοφορία GLP-1 φαρμάκου στην Κίνα
MSD & Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ ενώνουν τις δυνάμεις τους για το Capvaxive™
Για την προστασία του ενήλικου πληθυσμού άνω των 65 ετών από την πνευμονιοκοκκική νόσο
Menarini Hellas: Δυναμική παρουσία στο Συνέδριο Κλιμακτηρίου και Εμμηνόπαυσης
Προσέλκυσε το ενδιαφέρον περισσότερων από 600 ενδοκρινολόγων και γυναικολόγων
Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας 2026
Η Olonea δίπλα στις ανάγκες σε κάθε στάδιο της ζωής της