Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Η Boussias Communications National Winner στα European Business Awards 2019

20/9/2019 11:27:00 πμ
Ως εταιρεία Media, στην κατηγορία «The Chairman’s Selection award»
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η Boussias Communications κατέκτησε τον τίτλο του National Winner ως εταιρεία Media, στην κατηγορία «The Chairman’s Selection Award» στα European Business Awards 2019.

Ο τίτλος αυτός επιβραβεύει την Καινοτομία, την Επιχειρηματική Ηθική και το Business Performance. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι 26 National Winners από την Ελλάδα είναι όλες μεγάλες εταιρείες με ηγετική παρουσία στους κλάδους που δραστηριοποιούνται.

Η Boussias Communications ήταν μεταξύ των 2.753 «Ones to Watch» επιχειρήσεων της λίστας επιχειρηματικής αριστείας που δημοσιεύθηκε τον Ιούλιο και επιλέχθηκε ως National Winner από πάνελ ανεξάρτητων κριτών που απαρτίζουν επιχειρηματικοί ηγέτες, πολιτικοί και ακαδημαϊκοί.

Ο Adrian Tripp, CEO των European Business Awards, ανέφερε: «Πρόκειται για ένα σημαντικό επίτευγμα. H Boussias Communications είναι ένας διαπρεπής ηγέτης στον τομέα της. Για να επιλεγείς ως National Winner, σημαίνει ότι έχεις επιδείξει σημαντική καινοτομία, ηθική και επιτυχία και ότι είσαι μία από τις καλύτερες επιχειρήσεις στην Ευρώπη. Συγχαρητήρια!».

Σημειώνεται ότι ως National Winner, η Boussias Communications θα διαγωνιστεί και για το ευρωπαϊκό βραβείο στην κατηγορία «The Chairman’s Selection Award Category», στις 3 και 4 Δεκεμβρίου 2019 στην Πολωνία.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Κάθε χρόνο, πάνω από 10 εκατ. άνθρωποι παγκοσμίως νοσούν από φυματίωση
Το κεντρικό μήνυμα της καμπάνιας της ΕΔΑΕ για τις παθήσεις του τριχωτού της κεφαλής






Σχετικά άρθρα

KALTEQ: Συνεργασία με την Johnson & Johnson MedTech Ελλάδας
Για τη διάθεση των ορθοπεδικών υλικών της DePuy Synthes
Η συνεργασία της Bayer Ελλάς με τη We4all συνεχίζεται με στόχο ένα βιώσιμο μέλλον
Στηρίζοντας μια σειρά από δράσεις περιβαλλοντικού χαρακτήρα