Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Τέχνη & πολιτισμός

τελευταία νέα

Φαρμακοποιοί: Θα πληρώνονται για να εγγράψουν στον προσωπικό γιατρό τους πολίτες
Σύμφωνα με νομοσχέδιο που ψηφίστηκε στη Βουλή
Faran: Επεκτείνεται στην καρδιολογία με πέντε κλασικά και δοκιμασμένα προϊόντα
Η συμφωνία προβλέπει την αποκλειστική διάθεσή τους
Π. Ζαρογουλίδης: Θα πρέπει να μείνουμε μακριά από μικροπολιτικές σκοπιμότητες
Ο πρόεδρος του ΦΣ Πέλλας τοποθετήθηκε με αφορμή την ερώτηση των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Η βιοφαρμακευτική εταιρεία AbbVie διαθέτει το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον

30/3/2015 11:55:18 πμ
Ετήσια έρευνα της Best WorkPlaces 2015
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photoΗ βιοφαρμακευτική εταιρεία AbbVie κατέκτησε την πρώτη θέση στη λίστα των εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην κατηγορία των επιχειρήσεων που απασχολούν 50 έως 250 εργαζόμενους, σύμφωνα με την ετήσια έρευνα Best WorkPlaces 2015.
Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ο Γενικός Διευθυντής της AbbVie, κ. Πασχάλης Αποστολίδης, τόνισε ότι «Η διάκριση αυτή ανήκει πρωτίστως σε όλες και όλους τους εργαζόμενους της AbbVie. Αυτοί κατέκτησαν την πρώτη θέση, καθώς κατάφεραν, σε μόλις δύο χρόνια λειτουργίας της εταιρείας, να δημιουργήσουν όλοι μαζί ένα καινοτόμο και ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον που εκφράζει τις αξίες από τις οποίες διέπεται η εταιρική μας κουλτούρα. Καινοτομία, διαφάνεια, ομαδικότητα, συνεργασία και εμπιστοσύνη.»

Η AbbVie ξεκίνησε τη λειτουργία της, ως ανεξάρτητη βιοφαρμακευτική εταιρεία το 2013, στο καινούργιο της «σπίτι», το οποίο διαμορφώθηκε ευθύς εξαρχής σε συνεργασία με τους ίδιους τους εργαζόμενους, διαθέτοντας μοντέρνους χώρους που ευνοούν τη δημιουργικότητα, τη συναδελφικότητα και την ανοικτή επικοινωνία. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ακόμη και ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας εργάζεται σε open space περιβάλλον, δίνοντας πρώτος το στίγμα της διαφάνειας.

Ο κ. Θωμάς Κούγκουλος, Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού της AbbVie, δήλωσε σχετικά με τη διάκριση:

Για όλους εμάς, η εργασία στην AbbVie δεν είναι μια καθημερινή ρουτίνα, αλλά ένα ταξίδι ζωής! Ένα ταξίδι στο οποίο ο καθένας από εμάς δημιουργεί, μαθαίνει, αποκτά εμπειρίες, γνώσεις και αναμνήσεις. Ως εταιρεία, πέρα από την υποστήριξη και το διαρκή εμπλουτισμό των παροχών προς τους ανθρώπους μας, φροντίζουμε να καλλιεργούμε ένα φιλικό περιβάλλον εργασίας, στο οποίο μπορούμε να μιλάμε ανοιχτά για όσα μας απασχολούν και να γιορτάζουμε τις επιτυχίες μας με ξεχωριστούς τρόπους.

Ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς είναι επίσης και το σύγχρονο μοντέλο εργασίας που έχουμε υιοθετήσει, υποστηρίζοντας ένα ευέλικτο ωράριο και παρέχοντας στους συναδέλφους μας τα μέσα για εργασία εκτός γραφείου (work from home policy). Επιπλέον, επενδύουμε σε προγράμματα επιμόρφωσης και σχεδιάζουμε στοχευμένα πλάνα ανάπτυξης για τους ανθρώπους μας ενώ επιβραβεύουμε έμπρακτα τις πρωτοβουλίες που, σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο, συμβάλλουν στη στρατηγική μας ως εταιρεία.

Παράλληλα, ως AbbVie, πέρα από τη δημιουργία κουλτούρας κοινωνικής υπευθυνότητας στον οργανισμό, δεν σταματάμε να βρισκόμαστε στο πλευρό της κοινωνίας με μια σειρά δράσεων που έχουν ένα κοινό σκοπό: να συνεισφέρουμε θετικά στις ζωές των συνανθρώπων μας».


Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Της νέας ελληνικής εταιρείας συμπληρωμάτων διατροφής με branded και κλινικά μελετημένα συστατικά
Κώστας Λούμος, Πρόεδρος του Σωματείου Υποστήριξης Ψωριασικών Ασθενών «ΚΑΛΥΨΩ»


Σχετικά άρθρα

Chiesi Hellas: Ακολουθώντας το όνειρο με κλειστά μάτια
Ο Χρυσός Παραολυμπιονίκης, Νάσος Γκαβέλας, πρωταγωνιστής στην πρωτοβουλία ευαισθητοποίησης για τις σπάνιες παθήσεις
Bristol Myers Squib: «Το να βοηθήσεις όσους χρειάζονται αίμα, τώρα έγινε παιχνιδάκι!»
Συνεχίζεται για 2η χρονιά η καμπάνια ευαισθητοποίησης της εταιρείας για τη θαλασσαιμία και την εθελοντική αιμοδοσία
CSL Behring: Διαδικτυακή καμπάνια για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη
Αποσκοπεί στη διάδοση του μηνύματος ότι η αιμοδοσία είναι γνήσια πράξη αλληλεγγύης και συνεισφοράς