Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Η ΒΙΑΝΕΞ στο ΤΟΠ 10 των πιο ελκυστικών εργοδοτών στην Ελλάδα

10/6/2022 2:48:31 πμ
Σύμφωνα με την έρευνα της Randstad Employer Brand
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Για άλλη μια χρονιά, η ΒΙΑΝΕΞ συμπεριλήφθηκε στο Top 10 των πιο ελκυστικών εργοδοτών, και συγκεκριμένα βρέθηκε στην 7η θέση της κατάταξης, σύμφωνα με την ετήσια έρευνα Employer Brand που πραγματοποίησε η Randstad στην Ελλάδα για το 2022. Η Έρευνα Randstad Employer Brand (REBR) καταγράφει και αξιολογεί την εικόνα, την αναγνωρισιμότητα και την ελκυστικότητα του εργοδότη και αποτελεί την πιο πλήρη, ανεξάρτητη και λεπτομερή έρευνα αναφορικά με την εικόνα των επιχειρήσεων διεθνώς ως εργοδότες. 

Για την Ελλάδα, η έρευνα διεξάγεται για πέμπτη συνεχή χρονιά αξιολογώντας ένα δείγμα των 150 μεγαλύτερων εταιρειών σε αριθμό προσωπικού. Στη φετινή έρευνα συμμετείχαν 3.547 άτομα, τα οποία ανέδειξαν σημεία που αφορούν τα κριτήρια επιλογής εργοδότη, τους λόγους παραμονής και αλλαγής εργασιακού περιβάλλοντος, τους κλάδους που καταγράφουν τις καλύτερες επιδόσεις και την πρόταση αξίας των εργοδοτών.

Ο Πρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ, Δημήτρης Π. Γιαννακόπουλος, δήλωσε σχετικά: «Στη ΒΙΑΝΕΞ δεν έχουμε σταματήσει να αναπτυσσόμαστε και ταυτόχρονα να επενδύουμε στους ανθρώπους μας, με την προσθήκη θέσεων εργασίας, με συνεχείς εκπαιδεύσεις και σεμινάρια. Παρά τις προκλήσεις των καιρών, για το 2022 αυξήσαμε τους εργαζομένους μας, ενώ διατηρούμε και τα υψηλά ποσοστά ικανοποίησής τους. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για άλλη μια χρονιά για τη διάκριση αυτή, που αποτελεί επιστέγασμα της εταιρικής μας φιλοσοφίας, για ποιότητα στην παραγωγή, και φυσικά φροντίδα προς τον άνθρωπο».

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Randstad για την Ελλάδα, Leigh Ostergard συνεχάρη τη ΒΙΑΝΕΞ και δήλωσε πως «η ΒΙΑΝΕΞ σκαρφάλωσε στην έβδομη από τη δέκατη θέση που βρισκόταν το 2021 και αποτελεί ηχηρό παράδειγμα αφοσίωσης και συνέπειας, επενδύοντας συνεχώς στο ανθρώπινο δυναμικό και στηρίζοντας σταθερά τις θέσεις εργασίας στη χώρα, παρά τις προκλήσεις».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η ψήφισή του συζητείται στο Άτυπο Συμβούλιο Υπουργών Υγείας






Σχετικά άρθρα

Η Pharma Q συμμετείχε στο Hellas Pharm 2024
Παρείχε επιστημονική ενημέρωση για τα νέα προϊόντα της Q Pain και Μαστίχα Χίου σε σκόνη 1050 mg
Δυναμική Φαρμακαποθήκη: Μεγάλη προσέλευση στο περίπτερό της στην Hellas PHARM 2024
Εκπρόσωποι από όλα τα τμήματα της εταιρείας ήταν εκεί
Επιταχύνει την ανάπτυξη καινοτόμων φαρμάκων η Boehringer Ingelheim
Ξεκινά 10 κλινικές μελέτες για την έγκριση 25 νέων θεραπειών