Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Η Bayer Ελλάς δίνει νέα ζωή στη Β. Εύβοια σε συνεργασία με τη We4all

29/11/2023 11:03:35 μμ
Ολοκλήρωσαν τη φύτευση 1500 καρποφόρων δέντρων και φυτών
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η Bayer Ελλάς, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης συνεργασίας της με την οργάνωση We4all, ολοκλήρωσε τον Οκτώβριο τη φύτευση 1.500 καρποφόρων δέντρων και μελισσοκομικών φυτών σε περιοχές της Βόρειας Εύβοιας, με τη συμμετοχή των εργαζομένων και των τοπικών αρχών. 


Στόχος της δράσης ήταν να αποκατασταθεί πρωτίστως το τοπικό οικοσύστημα, αλλά και η αγροτική παραγωγή, η οποία είναι βασικός πυλώνας της τοπικής οικονομίας. Η δράση αυτή θα έχει θετικό αντίκτυπο στην περιβαλλοντική προστασία της πληγείσας περιοχής και θα συνεισφέρει στη δημιουργία ενός καθαρού και υγιούς περιβάλλοντος. Ταυτόχρονα, θα συντελέσει στην ενίσχυση της τοπικής οικονομίας, διασφαλίζοντας τη βιωσιμότητά της και για τις επόμενες γενιές.


Όπως δήλωσε η Σόνια Μουσαβερέ, Διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων και Υπεύθυνη Προγραμμάτων Εταιρικής Κοινωνικής Συμμετοχής «σε αυτό το πλαίσιο, υποστηρίζουμε για 3η χρονιά την Β. Εύβοια, σε συνεργασία με την We4all, αλλά και άλλες οργανώσεις, με στόχο την ανακούφιση της κοινωνίας, την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και τη διασφάλιση του περιβάλλοντος, ώστε ο τόπος να είναι πλέον κατάλληλος για τους κατοίκους του σήμερα αλλά και τις επόμενες γενιές. Δεσμευόμαστε να παραμείνουμε στο πλάι σας, όσο υπάρχει τέτοια ανάγκη!».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Και διευρύνει τις δυνατότητές της μέσω συνεργασιών και εξαγορών






Σχετικά άρθρα

Η Pharma Q συμμετείχε στο Hellas Pharm 2024
Παρείχε επιστημονική ενημέρωση για τα νέα προϊόντα της Q Pain και Μαστίχα Χίου σε σκόνη 1050 mg
Δυναμική Φαρμακαποθήκη: Μεγάλη προσέλευση στο περίπτερό της στην Hellas PHARM 2024
Εκπρόσωποι από όλα τα τμήματα της εταιρείας ήταν εκεί
Επιταχύνει την ανάπτυξη καινοτόμων φαρμάκων η Boehringer Ingelheim
Ξεκινά 10 κλινικές μελέτες για την έγκριση 25 νέων θεραπειών