Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Η αυτο-ηγεσία ως μοχλός προσωπικής εξέλιξης και αποτελεσματικής διοίκησης

15/4/2025 4:34:43 μμ
Τα βασικά συμπεράσματα της Εκπαιδευτικής Ημερίδας της Ε.Ε.Φα.Μ.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Στο ταχέως μεταβαλλόμενο περιβάλλον της φαρμακευτικής αγοράς, ο επιτυχημένος ηγέτης δεν αρκεί πλέον να καθοδηγεί τους συναδέλφους του προς την εκπλήρωση των κοινών στόχων. Πρώτα πρέπει να είναι σε θέση να καθοδηγεί σωστά τον εαυτό του, αναλαμβάνοντας την ευθύνη των συναισθημάτων και των πράξεών του και κατανοώντας την επίδρασή τους στους συναδέλφους και τον οργανισμό γενικότερα. Με άλλα λόγια, η αυτο-ηγεσία αποτελεί κρίσιμης σημασίας δεξιότητα και θεμελιώδη παράγοντα για την αποδοτική διοίκηση, ιδιαίτερα σε περιόδους κρίσεων. 


Τα παραπάνω αποτέλεσαν το βασικό πλαίσιο συζήτησης της Εκπαιδευτικής Ημερίδας «Navigating Self-Leadership in Challenging Times» που διοργάνωσε με επιτυχία η Ελληνική Εταιρεία Φαρμακευτικού Management (Ε.Ε.Φα.Μ.).


Η Πρόεδρος Δ.Σ. Ε.Ε.Φα.Μ. Ντανιέλα Μάλο δήλωσε: «Σε έναν κλάδο όπου η αλλαγή είναι η μόνη σταθερά, καλούμαστε πρώτα να ηγηθούμε του εαυτού μας ώστε να είμαστε σε θέση να καθοδηγήσουμε τις ομάδες μας. Στην Ε.Ε.Φα.Μ. είμαστε υπερήφανοι που μέσα από αυτή την Ημερίδα, προσφέραμε στους συναδέλφους τα εργαλεία που θα τους βοηθήσουν να εξελιχθούν σε ηγέτες με αυτογνωσία, ευθύνη, ενσυναίσθηση και ανθρώπινη προσέγγιση στη διοίκηση». Την Εκπαιδευτική Ημερίδα «Navigating Self-Leadership in Challenging Times» υποστήριξαν ως Χορηγοί οι: Συνεταιρισμός Φαρμακοποιών Αιγαίου και Κρήτης (ΣΥΦΑΚ), Get2Work, Value Research και Grant Thornton.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Παραμένει στρατηγικός στόχος αλλά πιθανώς με νέους κανόνες
Οι χρόνιες ασθένειες βασικός μοχλός ανάπτυξης






Σχετικά άρθρα

Φαρμασέρβ-Λίλλυ: Εγκαινιάζει μια νέα προσέγγιση στην παχυσαρκία
Με την καμπάνια «Δεν φταις εσύ. Η παχυσαρκία είναι χρόνια νόσος. Μίλα με τον γιατρό σου»
Servier Hellas: Νέα εκπαιδευτική πλατφόρμα για βελτιωμένη θεραπευτική αγωγή
Το akolouthotinagogi.gr απευθύνεται σε ασθενείς με χρόνια νοσήματα
Novo Nordisk: Διοργανώνει το πρώτο WeightTalk Media Summit στο Λονδίνο
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παχυσαρκίας
Ολοκληρώθηκε η εξαγορά της Innovis Pharma από τη PharmaPath
Δημιουργείται ένας νέος ελληνικός όμιλος φαρμάκων