Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Η αγορά του φαρμακείου

τελευταία νέα


Η Ασπιρίνη® μετρά 120 χρόνια ζωής

28/9/2017 12:32:04 μμ
Στην Ελλάδα το γιορτάζει με νέα συσκευασία!
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η Ασπιρίνη®, με ενεργό συστατικό το ακετυλοσαλικυλικό οξύ (ASA), λαμβάνεται καθημερινά από εκατομμύρια ανθρώπους και αναγνωρίζεται από τους καταναλωτές, τους ασθενείς και τους επαγγελματίες υγείας ως ένα υποδειγματικό φάρμακο για την ανακούφιση του πόνου και της αγωγής πρόληψης καρδιαγγειακών συμβάντων, όπως το έμφραγμα.


Το 2017 η Ασπιρίνη® γιορτάζει κάτι, για το οποίο λίγα φάρμακα μπορούν να υπερηφανευτούν: μια μακρόχρονη ιστορία κλινικής έρευνας και χρήσης, συνοδευόμενη από ιατρικές εξελίξεις και καινοτομία. Πράγματι, η Ασπιρίνη® όχι μόνο εκτίθεται στο Μουσείο Αμερικανικής Ιστορίας του Ινστιτούτου Smithsonian στην Ουάσινγκτον μαζί με ιστορικές ιατρικές καινοτομίες, όπως το στηθοσκόπιο, αλλά επιπλέον το ενεργό της συστατικό, το ASA, συνεχίζει να διατηρεί μια θέση στον Κατάλογο Βασικών Φαρμάκων του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.


Ο πόνος και τα καρδιαγγειακά νοσήματα αποτελούν σημαντικές παγκόσμιες προκλήσεις στον τομέα της υγείας, καθώς επηρεάζουν δυσμενώς εκατομμύρια ζωές κάθε μέρα. Στον τομέα αυτό η μακρόχρονη και συνεχιζόμενη ιστορία έρευνας και χρήσης του ASA έχει οδηγήσει στο να αναγνωρίζεται και να χαίρει εμπιστοσύνης ως ασφαλές και αποτελεσματικό, όταν χρησιμοποιείται σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης.


Στο πλαίσιο του εορτασμού των 120 χρόνων ανακούφισης από τον πόνο και πρόληψης των καρδιαγγειακών συμβάντων, στην Ελλάδα, η Ασπιρίνη® ανανεώνεται με νέο, διεθνές, μοντέρνο πακέτο.


Η αρχή έγινε με το πακέτο της Aspirin-C®, ενώ τώρα καλωσορίζουμε και το νέο πακέτο της παραδοσιακής Aspirin των 500mg!


Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Ασπιρίνη®: www.aspirin.gr

Από την Bayer Ελλάς ΑΒΕΕ
Σωρού 18-20, 151 25
Μαρούσι, Αθήνα
Tel. +30 210 618 75 00
www.bayer.gr

 

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρονών παρουσίας και συνολικής προσφοράς






Σχετικά άρθρα

Για καλύτερη διάθεση & ευεξία… Mindzen!
Κυκλοφορεί από τη Medem
Vichy: Νέο Pureté Thermale Cleansing Gel για ολοκληρωμένο καθαρισμό και ντεμακιγιάζ
Με ηφαιστειακό νερό, νιασιναμίδη και γλυκερίνη