Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

Η Apivita συμμετέχει στον καθαρισμό των ακτών

9/7/2008
Οι εθελοντικοί καθαρισμοί πραγματοπποιήθηκαν από 10 Μαΐου-7 Ιουνίου 2008
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Η οµάδα της Αpivita στον καθαρισµό της ακτής του Ωρωπού

Δυναµικά έδωσε το παρόν η εταιρεία φυσικών καλλυντικών Apivita στον καθαρισµό της ακτής του Ωρωπού, που διοργανώθηκε από το Δίκτυο Μεσόγειος SOS, την Ελευθεροτυπία και το περιοδικό Γεωτρόπιο, στις 24 Μαΐου.

Ο καθαρισµός της ακτής του Ωρωπού έγινε στο πλαίσιο της πανελλαδικής εκστρατείας εθελοντικών καθαρισµών των ακτών, του βυθού και άλλων φυσικών περιοχών, που πραγµατοποιούνται από τις 10 Μαΐου έως τις 7 Ιουνίου 2008, µε συµµετοχή µαθητών και εκπαιδευτικών, δήµων, περιβαλλοντικών και κοινωνικών φορέων, εργαζοµένων, επιχειρήσεων και εθελοντών κάθε ηλικίας.

Η Apivita, ιδιαίτερα ευαισθητοποιηµένη σε θέµατα για την προστασία του περιβάλλοντος, χρησιµοποιεί ανακυκλώσιµες πρώτες ύλες στις συσκευασίες της καθώς και βιολογικά εκχυλίσµατα και αιθέρια έλαια στα προϊόντα της.


Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

«Δώσε ανάσα σε όλους: Πρόσβαση στα εισπνεόμενα φάρμακα για κάθε ασθενή!»






Σχετικά άρθρα

Αλυσίδα φαρμακείων στις ΗΠΑ οδηγείται σε πτώχευση για 2η φορά
Αμφίβολο το μέλλον των 1200 καταστημάτων της
Τρία φαρμακεία στην Αττική έχασαν πάνω από 5000 ευρώ το καθένα
Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες για την πρόσφατη απάτη
Μεγαλύτερο ρόλο στη διαχείριση του άσθματος διεκδικούν οι φαρμακοποιοί
Η αξία τους αναγνωρίζεται από διεθνείς φορείς
ΦΣΑ: Ηλεκτρονική απάτη με την εταιρεία Revolut
Οι «πληγέντες» καλούνται να στείλουν σχετικά στοιχεία στον Σύλλογο