Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Η ANFARM HELLAS S.A. στις 15 πιο δυναμικές εταιρείες στην Ελλάδα

15/11/2023 9:36:20 μμ
Αναδείχθηκε ως Growth Pioneer ανάμεσα σε 8.000 επιχειρήσεις της χώρας
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η ANFARM HELLAS S.A. αναδείχθηκε ως Growth Pioneer, στις δέκα πέντε πιο δυναμικές επιχειρήσεις, στο πλαίσιο των Βραβείων Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Growth Awards, που διοργανώθηκαν για έβδομη συνεχή χρονιά από την Eurobank και την Grant Thornton


Η εταιρεία ANFARM HELLAS S.A. αποτελεί μία από τις δέκα πέντε εταιρείες, οι οποίες έφτασαν στην τελική φάση αξιολόγησης των βραβείων Growth Awards, λαμβάνοντας τον τίτλο Growth Pioneer. Οι εταιρείες αυτές ξεχώρισαν φέτος για τη συμβολή τους στην εξέλιξη και στην αναβάθμιση του εγχώριου επιχειρηματικού τοπίου. Η Τελετή Βράβευσης των Growth Awards, που διοργάνωσαν από κοινού η Eurobank και η Grant Thornton, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Χρήστος Λαμπράκης», του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και μεταδόθηκε διαδικτυακά, την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2023.


Ο θεσμός των Growth Awards επιβραβεύει την αριστεία των επιχειρήσεων που συνδυάζουν τις υψηλές οικονομικές επιδόσεις με μια επιτυχημένη σύγχρονη επιχειρηματική ιστορία, συμβάλλοντας στη διαμόρφωση υγιούς επιχειρηματικότητας και εργασιακής κουλτούρας στη χώρα. Η επιλογή των νικητών γίνεται μέσω της άντλησης πληροφοριών από δημοσιευμένες οικονομικές καταστάσεις, για περισσότερες από 8.000 εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, με γνώμονα βασικούς χρηματοοικονομικούς δείκτες και ποιοτικά χαρακτηριστικά.


Η Πρόεδρος και Διευθύνουσας Σύμβουλος της ANFARM HELLAS S.A. Ευγενία Α. Νικολάου ευχαριστεί θερμά την Eurobank, την Grant Thornton και την επιτροπή βραβεύσεων για την τιμητική αυτή διάκριση. «Η ANFARM για περισσότερο από 55 χρόνια συνεισφέρει δυναμικά στην ελληνική φαρμακοβιομηχανία, αναπτύσσοντας και παράγοντας φαρμακευτικά προϊόντα, υλοποιώντας σημαντικά επενδυτικά προγράμματα και δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας. Συνεχίζουμε με αφοσίωση στην επίτευξη υψηλών προτύπων και στην εξέλιξη τού κλάδου μας».


Στην 20μελή Επιτροπή Βραβεύσεων, προεδρεύουν από κοινού ο Γεώργιος Ζανιάς, Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου της Eurobank ΑΕ και ο Βασίλης Καζάς, Διευθύνων Σύμβουλος της Grant Thornton, ενώ ως μέλη της συμμετέχουν εξέχουσες προσωπικότητες του επιχειρηματικού και ακαδημαϊκού κόσμου της χώρας.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η υποβολή υποψηφιοτήτων ξεκίνησε με Early Bird Rate έως 15/05
18/4/2024 2:42:20 πμSupplement Awards 2024
Διοργανώνονται για 4η συνεχόμενη χρονιά από την BOUSSIAS events






Σχετικά άρθρα

Αύξηση της εγχώριας αγοράς καλλυντικών αναμένεται το 2024-2025
Η κλαδική μελέτη της ICAP CRIF την υπολογίζει στο 3-4%
Pharma Center: Επιτυχημένο το σεμινάριο της Health Aid στη Θεσσαλονίκη
Η εταιρεία διοργανώνει αντίστοιχες εκδηλώσεις στην υπόλοιπη Ελλάδα και στην Αθήνα
STOP από 20 μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες στο ChatGPT
Φοβούνται διαρροή κρίσιμων δεδομένων στους ανταγωνιστές τους
Αnalytica 2024: Δύο ελληνικές εταιρείες στην κορυφαία Διεθνή Έκθεση
Η μεγαλύτερη και σημαντικότερη έκθεση για την εργαστηριακή τεχνολογία, ανάλυση και βιοτεχνολογία στην Ευρώπη