Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Η Anbio εισάγει τεχνολογία αιχμής «Point of Care» στην Ευρώπη

10/4/2024 1:08:26 πμ
Η εταιρεία υπόσχεται προσιτές λύσεις τόσο για τα διαγνωστικά εργαστήρια όσο και για την κατ΄ οίκον φροντίδα των ασθενών
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Σε μια στρατηγική κίνηση για τη διεύρυνση της παρουσίας της στην Ευρωπαϊκή Ένωση, η Anbio Biotechnology (Anbio) ανακοίνωσε την επίσημη κυκλοφορία της σειράς προϊόντων «Point of Care» στην Ε.Ε. Το λανσάρισμα αυτό σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο για την Anbio, καθώς ανοίγει νέους δρόμους συνεργασίας με διανομείς και παρόχους υγειονομικής περίθαλψης στην Ε.Ε., υπογραμμίζοντας την ετοιμότητα της εταιρείας να εξυπηρετήσει την αγορά της Ε.Ε. με διαγνωστικές λύσεις αιχμής.


Με ιστορικό καινοτομίας και αριστείας, η Anbio αναγνωρίζεται όχι απλώς ως πάροχος κιτ δοκιμών Covid-19, αλλά ως κατασκευαστής και προγραμματιστής μιας ολοκληρωμένης σειράς διαγνωστικών προϊόντων. «Αποστολή μας είναι να φέρουμε επανάσταση στη διάγνωση, προσφέροντας εξατομικευμένες και προσιτές λύσεις, συμπεριλαμβανομένων των διαγνωστικών εργαστηρίου, ευεξίας, κατ' οίκον και point-of-care. Δεσμευόμαστε για την προσιτή τιμή και τη συνεχή καινοτομία στις βιοεπιστήμες που εξυπηρετούν την πρόοδο της ανθρώπινης υγείας», δήλωσε ο Michael Lau, Διευθύνων Σύμβουλος της Anbio.


Στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων προώθησης της Anbio στην Ε.Ε. βρίσκεται ο αναλυτής AF-100 C, ένας υπερσύγχρονος, μονοκάναλος, φορητός, επαναφορτιζόμενος συμπαγής αναλυτής ανοσοανάλυσης φθορισμού (FIA). Αυτό το ισχυρό εργαλείο, μαζί με πάνω από 70 αναλύσεις με σήμανση CE για την ανίχνευση διαφόρων αναλυτών, όπως δείκτες φλεγμονής, διαβήτης, δείκτες καρκίνου, ορμόνες, ένζυμα και μολυσματικές ασθένειες, πρόκειται να επαναπροσδιορίσει το τοπίο της κλινικής διάγνωσης στην Ε.Ε. Το εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο FIA της Anbio είναι ικανό να παρέχει γρήγορα αποτελέσματα εντός 3 έως 15 λεπτών, αποτελεί άλμα στη διαγνωστική τεχνολογία. Με αντιδραστήρια που ενσωματώνει τεχνολογία τσιπ RFID για ακρίβεια, μπορούν να αποθηκευτούν σε θερμοκρασία περιβάλλοντος για έως και 24 μήνες, η Anbio είναι έτοιμη να καλύψει τις επείγουσες ανάγκες του κλάδου της υγειονομικής περίθαλψης σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Σύμφωνα με τον Thomas Schneider, Senior Vice President Commercial & Consulting Services EMEA, IQVIA






Σχετικά άρθρα

Όμιλος ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ και ΒΙΑΝΕΞ θωρακίζουν τον Έλληνα φαρμακοποιό
Αναδεικνύοντας τον επιστημονικό του ρόλο και τη συμβολή του στη βελτίωση της υγείας
Ολοκληρώθηκαν τα Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2024
Απονεμήθηκαν και δύο ειδικά βραβεία «αριστίνδην»
Lavipharm: Ολοκληρώνεται η νέα γραμμή παραγωγής διαδερμικών συστημάτων
Μια κατηγορία προϊόντων με αυξημένη ζήτηση
Πρόεδρος του ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης ο Γ.Κ. Κιοσές
Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ.