Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


H Alfa Pharm A.E. επέλεξε την Epsilon Net για την αναβάθμιση της εμπορικής της λειτουργίας

26/3/2023 10:39:09 μμ
Υιοθέτησε επιτυχώς τη νέα πλατφόρμα Galaxy Pharma
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η Alfa Pharm Α.Ε. επέλεξε τις Epsilon Singular Logic και Epsilon CSA, μέλη του Ομίλου Epsilon Net, και τη λύση Galaxy Pharma ERP για να αναβαθμίσει την εμπορική της λειτουργία και να αυτοματοποιήσει τις καθημερινές επιχειρησιακές της διαδικασίες.

Η Alfa Pharm Α.Ε., που μέσα από το οργανωμένο δίκτυο διανομής της εξυπηρετεί καθημερινά ολόκληρη την ελληνική επικράτεια, αναζητούσε μια λύση που θα της προσέφερε ολοκληρωμένη διαχείριση και παρακολούθηση των λειτουργιών της, γρήγορη παραγγελιοληψία, ταχύτερη τιμολόγηση, ορθή αναπλήρωση αποθεμάτων, αυτοματοποιημένα logistics και άμεση εκτέλεση των παραγγελιών.

Με το Galaxy Pharma ERP, η Alfa Pharm Α.Ε. εκσυγχρονίζεται και πετυχαίνει εξοικονόμηση χρόνου κατά 33% από τη λειτουργικότητα ενοποίησης παραγγελιών και κατά 20% στη συνολική εξυπηρέτηση παραγγελιών πελατών. Στη λύση συμπεριλαμβάνεται ολοκληρωμένο υποσύστημα διαχείρισης αποθήκης (WMS) που διασυνδέεται με ρομποτικά συστήματα ROWA, αποκλειστικός αντιπρόσωπος των οποίων είναι η Epsilon CSA.

«Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να έχουμε δίπλα μας συνεργάτες, που αντιλαμβάνονται τις προκλήσεις», δήλωσε ο Αλέξανδρος Λάχας, Διευθύνων Σύμβουλος στην Alfa Pharm Α.Ε., τονίζοντας ότι «το να ανταποκρινόμαστε on time στις ανάγκες των πελατών μας αποτελεί τη βασική μας προτεραιότητα».
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρονών παρουσίας και συνολικής προσφοράς
Η εταιρεία επικοινώνησε τις μεγάλες αλλαγές που έχει υλοποιήσει στα προϊόντα της


Σχετικά άρθρα

Ο Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ βρίσκεται δίπλα στην εκπαίδευση και των μαθητών!
Μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Αιγάλεω ξεναγήθηκαν στους χώρους και μίλησαν για το μέλλον του επιχειρείν
FAMAR: Μεγάλες επενδύσεις στο Κέντρο Διανομής στη Θήβα
Και στην παροχή υπηρεσιών off-line serialization
Κώστας Παπαγιάννης: Οι φαρμακευτικές εταιρείες οφείλουν να μετασχηματιστούν ενόψει των μελλοντικών προκλήσεων
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Novartis Hellas ζητά νέες πρωτοβουλίες που ενισχύουν τον δημόσιο διάλογο για την Υγεία
Ο ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης στην 1η Έκθεση Logistics and Transports
Παρουσιάστηκαν οι νέες τεχνολογίες που αξιοποιεί ο Όμιλος