Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


ΓΣ ΤΑΥΦΕ: Ομόθυμη στήριξη στο αίτημα για την υποχρεωτικότητα στην ασφάλιση

1/4/2025 4:48:57 μμ
Αλ. Μητρόπουλος: Να ανατραπεί η επιλογή που καταστρέφει το Ταμείο
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Χαρακτηριστικά ανοιχτής εκδήλωσης στήριξης του ΤΑΥΦΕ και των χιλιάδων ασφαλισμένων του στην προσπάθεια τροποποίησης του νόμου 5078/2023, ο οποίος αντισυνταγματικά και αναίτια οδηγεί σε μαρασμό το Ταμείο, έλαβε το δεύτερο μέρος της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του ΤΑΥΦΕ, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 30 Μαρτίου. 


Εκπρόσωποι κομμάτων, φορέων και συνδικάτων εξέφρασαν με τον πλέον αποφασιστικό τρόπο τη στήριξή τους στο ΤΑΥΦΕ, με τον καθηγητή, πρώην αντιπρόεδρο της Βουλής και επικεφαλής της ΕΝΥΠΕΚΚ, Αλέξη Μητρόπουλο να τονίζει με έμφαση ότι έχει ενημερώσει την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εργασίας, αλλά και κυβερνητικά στελέχη ότι το ΤΑΥΦΕ πρέπει να φύγει από τις καταστροφικές συνέπειες του νόμου 5078/2023.


 

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Υποστηρίζοντας ότι ο εφησυχασμός στο θέμα των ΜΗΣΥΦΑ είναι «έγκλημα»
Το θέμα αναλύει η νομική σύμβουλος του Φ.Σ. Αττικής Σ. Αγγέλου






Σχετικά άρθρα

Τα ΦΥΚ ηπατίτιδας Β και άσθματος διαθέσιμα και μέσω φαρμακείων
«'Ανοιξε» η επιλογή στην πλατφόρμα
Ακούραστος φαρμακοποιός: Πώς χτίζεται η ψυχική ανθεκτικότητα πίσω από τον πάγκο
Γράφει ο Νικόλαος Τράντος, ψυχολόγος M.Sc., σύμβουλος ανάπτυξης φαρμακείων
Αναθεωρείται ο Οδηγός Σπουδών Φαρμακευτικής στο Πανεπιστήμιο Πατρών
Με τη συμβολή της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοποιών