Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Γνωρίστε όλες τις δράσεις των Συλλόγων Ασθενών!

15/10/2018 5:17:55 μμ
Στο νέο οδηγό που κυκλοφορεί από την ομάδα του "Health Daily"
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η ομάδα του «Health Daily» ανακοίνωσε την κυκλοφορία της έκδοσης «Σύλλογοι Ασθενών Ελλάδας-Δράσεις 2017-2018», που έχει στόχο να προβάλει τις νέες δράσεις, τα οράματα και τους στόχους των Συλλόγων Ασθενών όλης της χώρας, γνωστοποιώντας το έργο τους σε όλους τους πολίτες.

Η παρούσα έκδοση, που είναι η τέταρτη στη σειρά, φιλοξενεί περισσότερους συλλόγους από ποτέ, με δυναμικές παρουσίες από την περιφέρεια, καθώς και δράσεις και συνεργασίες πανευρωπαϊκού σε πολλές περιπτώσεις, επιπέδου.

Επιπλέον, ο φετινός οδηγός φιλοξενεί και κείμενα από σημαντικές προσωπικότητες στον χώρο της υγείας, που ξεχωρίζουν για το έργο και τη δράση τους με επίκεντρο τον ασθενή.

Ο Οδηγός αυτός αποτελεί:

  •  Έναν κατάλογο με τα στοιχεία των σημαντικότερων οργανώσεων, κοινοτήτων και συλλογικοτήτων ασθενών που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας.
  •  Ένα δυναμικό μέσο με το οποίο οι σύλλογοι ασθενών μπορούν να διαδώσουν το έργο τους και για να προσελκύσουν νέα μέλη και εθελοντές.
  •  Έναν χάρτη πληροφοριών στα χέρια των ασθενών με χρόνιες παθήσεις, οι οποίοι θέλουν να μάθουν περισσότερα και να συναντήσουν ειδικούς και ασθενείς με την ίδια πάθηση.
  •  Ένα χρήσιμο εργαλείο για τον Επαγγελματία Υγείας που χρειάζεται ενημέρωση και πληροφόρηση για τις δράσεις συλλόγων ασθενών αναφορικά με συγκεκριμένες θεραπευτικές κατηγορίες.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός θα διανεμηθεί δωρεάν σε όλους τους στους συλλόγους και τους φορείς υγείας, καθώς και στα Συνέδρια που διοργανώνει το Health Daily.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Μετά την επιτυχία αυτή, ανακοινώνονται οι επόμενοι στόχοι
Το lixisenatide της Sanofi φάνηκε να επιβραδύνει την εξέλιξη της νόσου






Σχετικά άρθρα

Η ελληνική φαρμακοβιομηχανία ατμομηχανή επενδύσεων και καινοτομίας
Αναδείχθηκε σε συζήτηση κατά τη διάρκεια του 9ου Delphi Economic Forum
ΠΡΟΣΥΦΛΑ: Δωρεά σε σχολικές μονάδες της Θεσσαλίας σε συνεργασία με το ΚΕΘΕΑ
Και συμμετοχή στο 2ο Run for Autism της Λάρισας
Supplement Awards 2024
18/4/2024 2:42:20 πμSupplement Awards 2024
Διοργανώνονται για 4η συνεχόμενη χρονιά από την BOUSSIAS events