Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

GK Skiadopoulos: «Δημιουργούμε φαρμακεία που στοχεύουν στην αύξηση της κερδοφορίας»

14/6/2023 2:55:26 πμ
Συνέντευξη του Co-owner, Γιώργου Σκιαδόπουλου, στο Open TV
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Στην εκπομπή του Open TV, «Ώρα Ελλάδος», φιλοξενήθηκε ο αρχιτέκτονας Γιώργος Σκιαδόπουλος, Co-owner της GK Skiadopoulos, με αφορμή τη διπλή βράβευση του γραφείου στα Interior Awards 2023 της Boussias Events. 

Ο Γ. Σκιαδόπουλος σημείωσε ότι με τη διπλή αυτή διάκριση η εταιρεία συμπληρώνει 10 συνολικά πανελλήνια και διεθνή βραβεία αρχιτεκτονικής και διακόσμησης μόλις μέσα σε δύο έτη. «Τα έργα μας είναι διαφορετικά μεταξύ τους. Και αυτό διότι, κάνοντας, στο πρώτο κιόλας ραντεβού μια προσωπική συνέντευξη με τον ιδιοκτήτη του ακινήτου, μπορούμε να συλλέξουμε όλα τα στοιχεία της ξεχωριστής προσωπικότητάς του, ώστε να τα εμφυσήσουμε στο έργο μας», υπογράμμισε.

Ειδικά για τα φαρμακεία, ο Γ. Σκιαδόπουλος εξήγησε ότι «πλέον, τα φαρμακεία, όπως το Pal Pharmacy, είναι boutique, είναι μικρά mall, είναι επιχειρήσεις. 'Aρα, σε αυτές τις περιπτώσεις, στοχεύουμε στο πώς θα αυξήσουμε τα κέρδη των πελατών μας μέσα από τη διακόσμηση. "Στήνουμε" ένα ισχυρό business plan, ένα ξεχωριστό, μοναδικό concept και ακολούθως εστιάζουμε σε υφές, χρώματα και υλικά».
Προσέθεσε ότι, στις επιχειρήσεις, σκοπός της GK Skiadopoulos είναι να διαμορφώνει έναν χώρο τόσο ενδιαφέροντα, τον οποίο ο πελάτης θα θέλει να τον εξερευνήσει. «Είναι, λοιπόν, θέμα marketing», σχολίασε.

Επιπλέον, αναφέρθηκε σε μια virtual υπηρεσία, η οποία παρέχεται στον πελάτη ήδη από το δεύτερο ραντεβού, μέσω της οποίας έχει τη δυνατότητα, όπου και αν βρίσκεται, να μπει απευθείας στον χώρο του ακριβώς όπως θα υλοποιηθεί σε πραγματική κλίμακα, είτε πρόκειται για το σπίτι, την επιχείρηση ή το οικόπεδό του.

Δείτε το βίντεο εδώ. 
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Και ζητά να ενταχθούν τα φαρμακεία στη νέα ρύθμιση για τα POS
Σύμφωνα με τα πρόσφατα δεδομένα της Διεθνούς Φαρμακευτικής Ομοσπονδίας (FIP)






Σχετικά άρθρα

Αύξηση της εγχώριας αγοράς καλλυντικών αναμένεται το 2024-2025
Η κλαδική μελέτη της ICAP CRIF την υπολογίζει στο 3-4%
Pharma Center: Επιτυχημένο το σεμινάριο της Health Aid στη Θεσσαλονίκη
Η εταιρεία διοργανώνει αντίστοιχες εκδηλώσεις στην υπόλοιπη Ελλάδα και στην Αθήνα
STOP από 20 μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες στο ChatGPT
Φοβούνται διαρροή κρίσιμων δεδομένων στους ανταγωνιστές τους
Αnalytica 2024: Δύο ελληνικές εταιρείες στην κορυφαία Διεθνή Έκθεση
Η μεγαλύτερη και σημαντικότερη έκθεση για την εργαστηριακή τεχνολογία, ανάλυση και βιοτεχνολογία στην Ευρώπη