Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Η αγορά του φαρμακείου

τελευταία νέα


Ginseng & Gingko Biloba για την ενίσχυση της σωματικής & πνευματικής απόδοσης

3/7/2018 12:38:41 μμ
Centrum Performance για μέγιστη απόδοση κάθε μέρα
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Υπάρχουν πολλές περιστάσεις (άθληση, εξετάσεις, απαιτητική καθημερινότητα…) που απαιτούν μέγιστες αποδόσεις. Για αυτές τις περιστάσεις, το Centrum Performance είναι εδώ!

Μια πολυβιταμίνη με Ginseng, Gingko Biloba και αυξημένα επίπεδα βιταμινών Β, ώστε να προσφέρει ενέργεια και να συμβάλλει στην ενίσχυση της σωματικής και πνευματικής απόδοσης.


Το Ginseng, που περιέχεται στο Centrum Performance, προέρχεται από τη ρίζα του Ασιατικού φυτού Panax Ginseng και χρησιμοποιείται ευρέως εδώ και πολλά χρόνια, καθώς αποτελεί ένα φυσικό τρόπο τόνωσης τόσο της φυσικής όσο και της πνευματικής λειτουργίας του ανθρώπου1,3.

Βοηθά τον οργανισμό να επανέλθει στη φυσιολογική του κατάσταση, όταν διαταράσσεται η λειτουργία του από κούραση, ασθένεια ή άγχος. Ένας τέτοιος παράγοντας είναι απαραίτητος για να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν το σώμα και το πνεύμα λόγω του απαιτητικού σύγχρονου τρόπου ζωής1.


Το Gingko Biloba είναι βότανο που χρησιμοποιείται για θεραπευτικούς λόγους εδώ και αιώνες. Συμβάλλει στη φυσιολογική γνωσιακή λειτουργία και νοητική επίδοση, έχει αντιοξειδωτική δράση και επίσης βελτιώνει τη ροή του αίματος σε ιστούς και όργανα, όπως η καρδιά και ο εγκέφαλος2.

Ελεγχόμενες κλινικές μελέτες που έχουν πραγματοποιηθεί με τη χρήση πολυβιταμινών που περιέχουν σε συνδυασμό Ginseng και Gingko Biloba, υποστηρίζουν την ασφαλή και συνεργική δράση των συστατικών, με αποτέλεσμα τη βελτίωση της πνευματικής απόδοσης3.


Το Centrum Performance, εκτός από Ginseng και Gingko Biloba, περιέχει αυξημένα επίπεδα βιταμινών του συμπλέγματος Β, προκειμένου να υποστηρίξει τις αυξημένες ενεργειακές ανάγκες των ατόμων που ασχολούνται με φυσικές δραστηριότητες ή καταπονούνται πνευματικά4.


Εκτός από ενέργεια και τόνωση, το Centrum Performance συμβάλλει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος4 καθώς περιέχει Βιταμίνη C, σελήνιο και ψευδάργυρο.


Είναι κατάλληλο για ενήλικες, άνδρες και γυναίκες, και παιδιά άνω των 15 ετών. Χωρίς γλουτένη. Χρήση: 1 δισκίο την ημέρα.


1 Caso Marasco A., Vargas Ruiz R., Salas Villagomez A., Begona Infante C., Double-blind study of a multivitamin complex supplemented with ginseng extract, Drugs exp clin res., 1996, 22(6), pp 323-329
2 Sarah Elsabagh, David E. Hartley, Osama Ali, Elizabeth M. Williamson, Sandra E. File, Differential cognitive effects of Gingko biloba after acute and chronic treatment in healthy young volunteers, Psychopharmacology, 2005, 179(2), pp 437-446
3 D.O. Kennedya, A.B. Scholeya, K.A. Wesnesa, Modulation of cognition and mood following administration of single doses of Ginkgo biloba, ginseng, and a ginkgo/ginseng combination to healthy young adults, Physiology & Behavior, 2002, 75, pp 739-751
4 Official Journal of European Union, No 432 / 2012
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η ψήφισή του συζητείται στο Άτυπο Συμβούλιο Υπουργών Υγείας






Σχετικά άρθρα

Podia Κρέμα Προστασίας και Περιποίησης για το Διαβητικό Πόδι
H καθημερινή επιλογή για άτομα με Σακχαρώδη Διαβήτη
Pharmasept Hygienic Shower Cream
23/4/2024 7:15:07 πμPharmasept Hygienic Shower Cream
Νέο κρεμώδες αφρόλουτρο εντατικής ενυδάτωσης & θρέψης
Η Vichy και το ελληνικό brand Nidodileda υποδέχονται το καλοκαίρι 2024
Με ένα μοναδικό summer pouch και την αντηλιακή σειρά Capital Soleil
Για καλύτερη διάθεση & ευεξία… Mindzen!
Κυκλοφορεί από τη Medem