Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

Γιατροί Χωρίς Σύνορα: Αναζητούν υπεύθυνο διαχείρισης φαρμάκων

1/2/2019 12:09:54 μμ
Αποστολές βιογραφικών έως 8/2/2019
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η γνωστή ανθρωπιστική οργάνωση «Γιατροί Χωρίς Σύνορα» αναζητά υπεύθυνο διαχείρισης φαρμάκων, για τρίμηνη εργασία, ο οποίος θα αναλάβει και θα εποπτεύει όλη τη διαδικασία προμήθειας φαρμάκων, σύμφωνα με τα πρότυπα, τα πρωτόκολλα και τις διαδικασίες της οργάνωσης.


Οι ενδιαφερόμενοι, εκτός από το πτυχίο Φαρμακευτικής ή Νοσηλευτικής ή άλλο σχετικό, θα πρέπει να έχουν πιστοποιημένη εμπειρία τουλάχιστον ενός έτους στη διαχείριση φαρμάκων, καθώς και καλή γνώση Αγγλικών και Ελληνικών (προφορικά και γραπτά) και υπολογιστή (word, excel και internet).


Οι αρμοδιότητες της θέσης είναι η ταυτοποίηση φαρμάκων και ιατρικών συσκευών, η επικοινωνία με τις εταιρείες γενοσήμων στην Ελλάδα (σε συνεργασία με τον διαχειριστή προμηθειών) για τις λίστες των προϊόντων τους και η κατάθεση προτάσεων για τα είδη που θα μπορούσε να αγοράσει η Οργάνωση αλλά και για νέους αξιόπιστους προμηθευτές φαρμάκων, εμβολίων και ιατρικών συσκευών.


Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα προσφέρουν θέση πλήρους απασχόλησης και ιδιωτική ασφάλιση.


Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να στείλουν το βιογραφικό τους στα αγγλικά, με τον κωδικό αναφοράς (θέμα) "Supervisor Pharmacy", στο e-mail: Msfch-athens-recruitment@geneva.msf.org έως τις 08/02/2019.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Και αμφισβητεί την εξειδίκευση των φαρμακοποιών στο φάρμακο
Απονεμήθηκαν και δύο ειδικά βραβεία «αριστίνδην»






Σχετικά άρθρα

ΠΦΣ: Κατηγορεί τον υπουργό Οικονομικών ότι ευνοεί τράπεζες και funds
Και ζητά να ενταχθούν τα φαρμακεία στη νέα ρύθμιση για τα POS
Σε 56 χώρες επιτρέπεται ο εμβολιασμός στα φαρμακεία
Σύμφωνα με τα πρόσφατα δεδομένα της Διεθνούς Φαρμακευτικής Ομοσπονδίας (FIP)