![]() Αναλύθηκαν στοιχεία για 7.352 άτομα που είχαν συμμετάσχει στη μελέτη Third National Health and Nutrition Examination Survey για την επίδραση της διατροφής στην πνευμονική λειτουργία. |
Η συχνή κατανάλωση αλλαντικών μπορεί να επιδεινώσει την πνευμονική λειτουργίας, και να αυξήσει τον κίνδυνο χρόνιας αποφρακτικής πνευμονοπάθειας (ΧΑΠ), σύμφωνα με νέα αμερικανική μελέτη που δημοσιεύεται στο επιστημονικό έντυπο American Journal of Respiratory and Critical Care Medicine. |
Διαβάστε επίσης
23/12/2025 2:50:53 μμΕγκρίθηκε το πρώτο χάπι GLP-1
Η σεμαγλουτίδη per os θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο στις ΗΠΑ
23/12/2025 2:49:35 μμWinMedica: Νέα επιστημονικά δεδομένα για την κυτισινικλίνη
Παρουσιάστηκαν στο 34ο Πανελλήνιο Πνευμονολογικό Συνέδριο







