Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα

ΣΦΕΕ: Τα αδιέξοδα του νέου νόμου «Γιατρός για όλους»
Σε επιστολή της προς στον Α. Πλεύρη
Υπέρταση: Ενημέρωση και σωστή καθοδήγηση από το φαρμακείο
Η νόσος έχει χαρακτηριστεί ως σιωπηλός κίνδυνος
Χιλιάδες πολίτες στην 1η μεγάλη δράση που οργάνωσαν φαρμακοποιοί
Το «Μαζί μια Αγκαλιά» θα γίνει θεσμός τα προσεχή χρόνια

Γερολυμάτος: Συνεργασία με τη βρετανική Alloga

27/2/2008
Ενίσχυση της θέσης της εταιρείας στα logistics
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Συμφωνία συνεργασίας υπέγραψε η ΠΝΓ Γερολυμάτος με τη βρετανική εταιρεία Alloga, μία από τις κορυφαίες πανευρωπαϊκές εταιρείες παροχής υπηρεσιών logistics στο χώρο της υγείας και μέλος του ομίλου Alliance Boots. Η συμφωνία αφορά ειδικότερα τον Κλάδο Υπηρεσιών της ΠΝΓ Γερολυμάτος, που δραστηριοποιείται στον τομέα παροχής υπηρεσιών αποθήκευσης και διανομής προϊόντων υγείας και ομορφιάς.

Μέσω της συνεργασίας αυτής, το δίκτυο της Alloga επεκτείνεται στην Ελλάδα και στην Κύπρο, καλύπτοντας πλέον 24 χώρες. Η ΠΝΓ Γερολυμάτος έχει αναπτύξει όλες τις απαραίτητες υποδομές logistics που της επιτρέπουν να προσφέρει υπηρεσίες αποθήκευσης και διανομής αναγνωρισμένης ποιότητας σε πλειάδα πολυεθνικών φαρμακευτικών εταιρειών. Εξειδικευμένες λειτουργίες παραγγελιοληψίας, τιμολόγησης, εισπράξεων καθώς και η παραγωγή φαρμακευτικών προϊόντων συμπληρώνουν τις προσφερόμενες υπηρεσίες.

Κατά την υπογραφή της συμφωνίας, ο κύριος Νίκος Γερολυμάτος, διευθύνων σύμβουλος της ΠΝΓ Γερολυμάτος, δήλωσε: «Πριν από αρκετά χρόνια είχαμε την προνοητικότητα να μπούμε στην αγορά της παροχής υπηρεσιών. Σήμερα ο Κλάδος Υπηρεσιών της ΠΝΓ Γερολυμάτος χαίρει εξαιρετικής φήμης στον τομέα παροχής ποιοτικών υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας στη φαρμακευτική εφοδιαστική αλυσίδα.
Είμαστε βέβαιοι ότι η συνεργασία μας με την Alloga θα ενδυναμώσει συνολικά τις οργανωτικές μας δομές. Ταυτόχρονα θα μας δώσει την ευκαιρία να καλύψουμε τις ανάγκες όσων πολυεθνικών εταιρειών επιζητούν ενιαίες λύσεις outsourcing, συνεργαζόμενες με ένα δίκτυο διανομής που παρέχει κάλυψη σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες».

Η κυρία Ornella Barra, μέλος του Δ.Σ. και διευθύντρια Εμπορικών Υποθέσεων του Ομίλου Alliance Boots, δήλωσε: «Ανακοινώνουμε με μεγάλη ευχαρίστηση τη νέα αυτή συμφωνία συνεργασίας, η οποία εντάσσεται στη στρατηγική μας για την ανάπτυξη της παρουσίας μας σε νέες χώρες. Η παρούσα συμφωνία συνεργασίας είναι η πρώτη που αφορά την Ελλάδα και επεκτείνει το ευρωπαϊκό μας δίκτυο».

Η ΠΝΓ Γερολυμάτος παράγει, εμπορεύεται και αντιπροσωπεύει ένα ευρύτατο φάσμα προϊόντων υγείας και ομορφιάς τόσο στην Ελλάδα όσο και σε διεθνείς αγορές. Μέσω ενός εκτεταμένου δικτύου εταιρικών συνεργασιών και συμμαχιών με εταιρείες που κατέχουν ηγετικές θέσεις διεθνώς, και με πλούσιο χαρτοφυλάκιο προϊόντων, η ΠΝΓ έχει κατακτήσει ηγετικές θέσεις στις κάθετες αγορές στις οποίες δραστηριοποιείται. Πέραν των δραστηριοτήτων της στο χώρο του μάρκετινγκ και της εμπορίας προϊόντων υγείας και ομορφιάς, ο Όμιλος Γερολυμάτου προσφέρει σήμερα και όλο το φάσμα υπηρεσιών παραγωγής φασόν και φυσικής διανομής. Η εταιρεία απασχολεί σήμερα περισσότερους από 1.000 εργαζομένους.

Η Alliance Healthcare κατέχει ηγετική θέση στη διανομή προϊόντων και υπηρεσιών υγείας. Αποτελεί τον εμπορικό βραχίονα της μητρικής της Alliance Boots και εξυπηρετεί περισσότερα από 126.000 φαρμακεία, νοσοκομεία και κέντρα υγείας μέσω περισσότερων από 360 αποθηκών σε 15 χώρες. Η Alloga, ως Κλάδος της Alliance Healthcare, προσφέρει καινοτόμες υπηρεσίες εφοδιαστικής αλυσίδας σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην αγορά φαρμακευτικών ειδών και προϊόντων υγείας. Το δίκτυο της Alloga παρέχει σήμερα την ευρύτερη δυνατή γεωγραφική κάλυψη στην Ευρώπη, δραστηριοποιείται σε 24 χώρες, είτε άμεσα είτε με συνδεδεμένες εταιρείες είτε σε συνεργασία με άλλους ειδικούς παρόχους συναφών υπηρεσιών. Μέσω των τοπικών της αποθηκών, των συνεργαζόμενων εταιρειών και με γνώση των ιδιαιτεροτήτων κάθε αγοράς, η Alloga υποστηρίζει τις εφοδιαστικές αλυσίδες των πελατών της σε ολόκληρη την Ευρώπη.


Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Συνεχίζει να της παρέχει την προφυλακτική της θεραπεία σε αναπτυσσόμενες χώρες
Στα Αριστεία της Ε.Ε.Φα.Μ.


Σχετικά άρθρα

Roche: Δεσμεύεται να στηρίζει την Παγκόσμια Ομοσπονδία Αιμορροφιλίας έως το 2028
Συνεχίζει να της παρέχει την προφυλακτική της θεραπεία σε αναπτυσσόμενες χώρες
Η ομάδα Δερματολογίας της AbbVie κατέκτησε το «χρυσό»
Στα Αριστεία της Ε.Ε.Φα.Μ.
Pfizer CDI: Φέρνει κοντά ασθενείς και επαγγελματίες υγείας
Για να συνδιαμορφώσουν τις λύσεις στις ψηφιακές ανάγκες τους
ΙΦΕΤ: Υπέγραψε Μνημόνιο Συνεργασίας με το Elevate Greece
Για την οικονομική επιβράβευση, δικτύωση και καθοδήγηση νεοφυών επιχειρήσεων