Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


GENESIS Pharma: Επεκτείνει την εμπορική της συμφωνία με την Incyte

25/10/2022 7:27:54 μμ
Περιλαμβάνει δύο νέα ορφανά αντικαρκινικά φάρμακα σε 11 αγορές της νοτιοανατολικής Ευρώπης
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η GENESIS Pharma ανακοινώνει την επέκταση της αποκλειστικής συμφωνίας προμήθειας και διανομής με την Incyte Biosciences International Sàrl, σε συνέχεια της επιτυχημένης εξαετούς συνεργασίας τους για την πονατινίμπη (ponatinib). Η διευρυμένη συμφωνία αφορά την εμπορική διάθεση δύο νέων ορφανών φαρμάκων για τον καρκίνο, καθώς και τη γεωγραφική επέκταση της συμφωνίας, που περιλαμβάνει πλέον 11 αγορές: Ελλάδα, Κύπρο, Κροατία, Σλοβενία, Μάλτα, Σερβία, Βόρεια Μακεδονία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Κόσοβο, Αλβανία και Μαυροβούνιο. Σύμφωνα με τους όρους της διευρυμένης συμφωνίας προμήθειας και διανομής, η Incyte παραχωρεί στην GENESIS Pharma αποκλειστικά δικαιώματα σε αυτές τις αγορές για την εμπορική διάθεση της πεμιγατινίμπης (pemigatinib) και της ταφασιταμάμπης (tafasitamab), έπειτα από τις τοπικές εγκρίσεις.

Ο Κωνσταντίνος Ευριπίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της GENESIS Pharma δήλωσε: «Η επιτυχημένη σύμπραξη και η κοινή μας δέσμευση και τεχνογνωσία στα σπάνια αιματολογικά και ογκολογικά νοσήματα άνοιξαν το δρόμο για την επέκταση της συμφωνίας μας με δύο υποσχόμενες νέες θεραπείες που προστίθενται τώρα στο ευρύ χαρτοφυλάκιό μας που αφορά σπάνιες κακοήθειες. Είναι τιμή μας που μια κορυφαία εταιρεία όπως η Incyte έχει εμπιστευτεί την εταιρεία μας και τους ανθρώπους της».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Για την εμπορική διάθεση του ripretinib σε 14 αγορές της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης






Σχετικά άρθρα

Ο Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ βρίσκεται δίπλα στην εκπαίδευση και των μαθητών!
Μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Αιγάλεω ξεναγήθηκαν στους χώρους και μίλησαν για το μέλλον του επιχειρείν
FAMAR: Μεγάλες επενδύσεις στο Κέντρο Διανομής στη Θήβα
Και στην παροχή υπηρεσιών off-line serialization
Κώστας Παπαγιάννης: Οι φαρμακευτικές εταιρείες οφείλουν να μετασχηματιστούν ενόψει των μελλοντικών προκλήσεων
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Novartis Hellas ζητά νέες πρωτοβουλίες που ενισχύουν τον δημόσιο διάλογο για την Υγεία
Ο ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης στην 1η Έκθεση Logistics and Transports
Παρουσιάστηκαν οι νέες τεχνολογίες που αξιοποιεί ο Όμιλος