Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


ΦΣΔ: Το φαρμακείο στο Καστελόριζο λειτουργεί κανονικά

31/8/2021 2:44:47 μμ
Στόχος του Συλλόγου είναι η ποιοτική και ασφαλής πρόσβαση των κατοίκων στο φάρμακο
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Δωδεκανήσου θέλει να ενημερώσει τους πολίτες της Δωδεκανήσου ότι μετά από ενάμιση μήνα λειτουργίας, το φαρμακείο στη Μεγίστη συνεχίζει απρόσκοπτα να λειτουργεί.

Μετά τα επιτυχή, κατά γενική ομολογία, εγκαίνια του φαρμακείου και την πανελλήνια επικρότηση του εγχειρήματος αυτού, ξεπεράστηκαν όλα τα διαδικαστικά θέματα που προέκυψαν, όπως άλλωστε συμβαίνει σε όλες τις νεοϊδρυθείσες επιχειρήσεις, καθώς και άλλες παθογένειες με την ουσιαστική συνδρομή της Αντιπεριφερειάρχη υγείας Ν. Αιγαίου Γιασιράνη Χαρίκλειας καθώς και του βουλευτή Παπά Ιωάννη, τους οποίους ο Σύλλογος ευχαριστεί για το συνεχές και ειλικρινές ενδιαφέρον τους.

«Τα δημοσιεύματα και οι αναρτήσεις που εμφανίστηκαν τις τελευταίες μέρες κατάφεραν να μας προβληματίσουν αλλά και να μας συσπειρώσουν, τόσο εμάς όσο και την τοπική κοινωνία. Γνωρίζαμε και γνωρίζουμε τα προβλήματα που θα ανακύψουν και έχουμε όλη την καλή διάθεση να τα επιλύσουμε και να πάμε μπροστά. Καλούμε όλους να πορευτούν σε αυτόν το μονόδρομο της επιτυχίας μαζί μας. Ο ΦΣΔ, όπως αθόρυβα ίδρυσε ύστερα από προσπάθειες ετών αυτό το φαρμακείο, έτσι θα το λειτουργήσει αθόρυβα και αποτελεσματικά εγγυώμενος τη μέγιστη ποιοτική και ασφαλή πρόσβαση των κατοίκων στο φάρμακο».

Σημειώνεται πως τις τελευταίες ημέρες έχουν υπάρξει δημοσιεύματα στα οποία αναφέρεται πως το φαρμακείο που άνοιξε πριν από 1,5 μήνα θα κλείσει στις 7 Σεπτεμβρίου.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Με αφορμή την πρόσφατη γυναικοκτονία, ένα φαρμακείο στο Ίλιον δηλώνει ότι είναι «εδώ» να στηρίξει






Σχετικά άρθρα

Η τεχνητή νοημοσύνη φέρνει «κοντά» τον φαρμακοποιό με τον ασθενή
Νέα συστήματα που επιτρέπουν την ουσιαστική επικοινωνία
ΠΦΣ: «Τα φαρμακεία καθιερώνονται ως Κέντρα Εμβολιασμού Ενηλίκων»
Μετά την επιτυχία αυτή, ανακοινώνονται οι επόμενοι στόχοι
MSD ONCOLOGY: Ανοιχτή πρόσκληση για υποβολή προτάσεων ερευνητικών έργων
Με θέμα την πολιτική υγείας για τον καρκίνο
Αντιπηκτικά & Κινολόνες: Ένας επικίνδυνος συνδυασμός!
Ο φαρμακοποιός συμβάλλει στην πρόληψη ανεπιθύμητων ενεργειών με τη βοήθεια της f-anazitisi