Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


ΦΣΑ: "Ζητάμε ενημέρωση για το θέμα του ελέγχου των συνταγών το οποίο εξακολουθούμε να πληρώνουμε εμείς"

9/7/2013 9:45:17 πμ
Επιστολή του Φ.Σ.Α. προς τον ΕΟΠΥΥ
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος


Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,


 

Παρά τα επανειλημμένα έγγραφά μας κατά το πρόσφατο παρελθόν (1644/22-2-2013, 1674/25-2-2013, 4341/4-6-2013, 4609/14-6-2013) σχετικά με το διαγωνισμό του ΕΟΠΥΥ για τη διαχείριση των συνταγών μας, δεν έχουμε ακόμη πάρει απάντηση για το εάν έχει τελειώσει ο διαγωνισμός και για το ποια είναι η πορεία του θέματος αυτού, αφού όπως έχουμε επανειλημμένως δηλώσει, δεν είμαστε διατεθειμένοι να σηκώνουμε επ' αόριστο το βάρος της πληρωμής του ελέγχου των συνταγών, το οποίο θα έπρεπε να έχει ήδη αναλάβει ο Οργανισμός σας.

 

Επειδή η γενική συνέλευση του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου αποφάσισε μετά τις 15-7-2013 να μη χρηματοδοτήσει πλέον τον έλεγχο των συνταγών μας, παρακαλούμε όπως μας απαντήσετε το συντομότερο δυνατόν για την πορεία του διαγωνισμού του ελέγχου των συνταγών μας και σε ποιο στάδιο βρίσκεται το θέμα αυτό.


 

για το Φ.Σ.Α.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΟΥΡΑΝΤΟΣ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΗΛΙΑΣ ΓΙΑΝΝΟΓΛΟΥ

 

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Παράλληλα 14 χιλιάδες εκτελέστηκαν στα ιδιωτικά φαρμακεία
Εμπλέκονται σε εικονικές εκτελέσεις συνταγών






Σχετικά άρθρα

Αλματώδης ανάπτυξη στα online φαρμακεία της Ευρώπης
Προειδοποιήσεις απευθύνει όμως ο αντιπρόεδρος του τμήματος Consumer Health της IQVIA
Απλήρωτες οι συνταγές Μαΐου για το πρόγραμμα της παχυσαρκίας
Ο ΠΦΣ ζητά εξηγήσεις από την Ειρ. Αγαπηδάκη
Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. του ΠΦΣ με λίγες διαφορές στη σύνθεση
Πρόεδρος παραμένει ο Απόστολος Βαλτάς
Φ.Σ. Πέλλας: Νέες οθόνες προβολής εφημεριών στα φαρμακεία του νομού
Στο πλαίσιο συνεργασίας με την εταιρεία ITEQ