Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα

GSK: Επενδύει έως και 12 δισ. δολάρια σε 12 νέα φάρμακα
Σε συμφωνία με την κινεζική εταιρεία Jiangsu Hengrui Pharmaceuticals

ΦΣΑ: τέλος οι εφημερίες από την 1η Μαϊου

13/4/2016 12:42:27 μμ
Το Σάββατο 16 Απριλίου η γενική συνέλευση του ΠΦΣ
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος



Σε άρση των διημερεύσεων από την 1η Μαΐου προχωρά ο μεγαλύτερος σύλλογος της χώρας, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής , μετά από χθεσινή απόφαση του διοικητικού του συμβουλίου.

Το διοικητικό συμβούλιο του ΦΣΑ, αποφάσισε την άρση των διημερεύσεων (ωράριο 8 π.μ. – 8μ.μ.) από 1/5/2016, εκτός αργιών και Σαββατοκύριακου.

Όπως αναφέρεται σε έγγραφο προς το Υπουργείο Υγείας «Η απόφαση αυτή εντάσσεται στα πλαίσια της προσπάθειας του Φαρμακευτικού κλάδου, να οριστεί εκ μέρους της πολιτείας συγκεκριμένο ωράριο λειτουργίας των φαρμακείων, πέραν του οποίου θα ορίζονται καθημερινά οι εφημερίες».

Εξάλλου το ερχόμενο Σάββατο 16 Απριλίου πραγματοποιείται η Γενική Συνέλευση του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου παρουσία 180 αντιπροσώπων από ολόκληρη την χώρα αλλά και των προέδρων των φαρμακευτικών Συλλόγων, όπου μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι και το θέμα του ωραρίου.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η απόφαση βασίζεται στη δυσκολία μετακίνησης και στην αυξημένη επικινδυνότητα για τους εργαζομένους
Πρόσκληση από τον Κ. Λουράντο στα μέλη του Συλλόγου






Σχετικά άρθρα

Οι νέες επιχειρηματικές δεξιότητες για τους φαρμακοποιούς
Αναγκαία πλέον η εκπαίδευση στο HR
Sharon Levy: Τα φαρμακεία οδηγούν τη νέα εποχή της υγείας των καταναλωτών
Ο General Manager Haleon Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ μιλά στον Φαρμακευτικό Κόσμο
Φ.Σ. Θεσσαλονίκης: Προτείνει πλατφόρμα εκμάθησης ελληνικής νοηματικής γλώσσας
Με δυνατότητα παροχής φαρμακευτικής ορολογίας
ΠΦΣ: 9,5 χιλιάδες barcode readers προμηθεύτηκαν τα φαρμακεία με επιδότηση
Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για τους υπόλοιπους ενδιαφερομένους