Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


ΦΣΑ: Ηλεκτρονική απάτη με την εταιρεία Revolut

5/5/2025 5:17:47 μμ
Οι «πληγέντες» καλούνται να στείλουν σχετικά στοιχεία στον Σύλλογο
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Μια οργανωμένη ηλεκτρονική απάτη, κατά την οποία κλεμμένα χρηματικά ποσά εστάλησαν σε λογαριασμούς της εταιρείας Revolut, φαίνεται πως έχει πλήξει και φαρμακοποιούς, σύμφωνα με ανακοίνωση του Φ.Σ. Αττικής.


Ο Σύλλογος έχει σκοπό να κοινοποιήσει επίσημα την απάτη σε 4 συστημικές τράπεζες (Εθνική, Πειραιώς, Alpha και Eurobank) και καλεί τα μέλη που έχουν πέσει θύματα, να του αποστείλουν σχετικά στοιχεία (στο info@fsa.gr) που να επιβεβαιώνουν ότι υπήρξε οικονομική απώλεια. Επιπλέον ζητά το ακριβές ποσό που εκλάπη, την ημερομηνία και τη μέθοδο της εξαπάτησης (π.χ. SMS, e-mail, τηλεφώνημα) και φυσικά την τράπεζα από την οποία έγινε η εκροή των χρημάτων. 


Η διοίκηση του Συλλόγου φιλοδοξεί να βοηθήσει ώστε ξεκινήσουν οι διαδικασίες ανάκτησης των χρημάτων, ωστόσο επισημαίνει ότι αυτό δεν είναι εγγυημένο. Επιπλέον τονίζει ότι οι ενέργειες του Φ.Σ. Αττικής είναι ανεξάρτητες από αυτές που θα κάνει κάθε φαρμακοποιός ατομικά.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Στο πλαίσιο συνεργασίας με την εταιρεία ITEQ
Τον ασκό του Αιόλου άνοιξε η φαρμακευτική κάνναβη






Σχετικά άρθρα

ΠΦΣ: 14 εκατ. ευρώ χρωστάει η κυβέρνηση στα φαρμακεία
Για το εθνικό πρόγραμμα κατά της παχυσαρκίας
Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοποιών
Η αναθεώρηση του προγράμματος Σπουδών του Παν. Πατρών είναι αποκλειστική αρμοδιότητα των ακαδημαϊκών του
Απειλές για μηνύσεις «στέλνει» ο ΠΦΣ στη Merck
Λόγω του τρόπου διάθεσης του φαρμάκου με γοναδοτροπίνη αλφα