Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

ΦΣΘ: Ταλαιπωρία η νέα πλατφόρμα του ΤΑΥΦΕ για την πληρωμή εισφορών

1/4/2021 12:16:08 μμ
Ζητά από τον ΠΦΣ να παρέμβει
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ο ΦΣ Θεσσαλονίκης ενημερώνει τον ΠΦΣ ότι έχει δημιουργηθεί σοβαρό πρόβλημα με τη διαδικασία ηλεκτρονικής πληρωμής των αναλογούντων ασφαλιστικών εισφορών προς το ΤΑΥΦΕ.

Ζητώντας από τον ΠΦΣ να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες ώστε να απλοποιηθεί η διαδικασία, επισημαίνει ότι: «Παρά τις καλές προθέσεις πίσω από την πρωτοβουλία δημιουργίας ειδικής πλατφόρμας, μέσω της οποίας γίνεται η πληρωμή, η ταλαιπωρία των φαρμακοποιών συνεχίζεται. Δεν είναι δυνατόν το συγκεκριμένο Ταμείο να εισάγει νέα, ψηφιακή αυτή τη φορά, γραφειοκρατία για την επίτευξη κάτι τόσο απλού όσο η πληρωμή ενσήμων των ασφαλισμένων του, ζητώντας κάθε φορά από τους φαρμακοποιούς να συμπληρώνουν εκ νέου τα στοιχεία τους στην πλατφόρμα».
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Από 1η Ιουλίου οι φαρμακοποιοί-μέλη μπορούν να εκτελούν συνταγές των ασφαλισμένων
Από το 2022 δεν υπάρχει ανάλυση οφειλών του ΕΟΠΥΥ προς τους φαρμακοποιούς-μέλη






Σχετικά άρθρα

Οι ελλείψεις φαρμάκων κάνουν τους ασθενείς επιθετικούς
Μια κρίσιμη παράμετρο ανέδειξε έρευνα του CPE
Από 01/07 έντυπες οι γνωματεύσεις ιατροτεχνολογικών προϊόντων
Ο ΠΦΣ ζητά από τον ΕΟΠΥΥ να νομοθετηθούν οι άυλες
Φαρμακοποιοί χορήγησαν ναρκωτικά σκευάσματα χωρίς έλεγχο ταυτοπροσωπίας
Καλούνται σε γραπτή απολογία από τον ΕΟΠΥΥ
Τεχνητή νοημοσύνη στα φαρμακεία: Η PGEU ζητά σαφείς όρους και οδηγίες χρήσης
Να προωθηθεί ως εργαλείο υποστήριξης και όχι ως υποκατάστατο των φαρμακοποιών