Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


ΦΣΘ: Πιστοποιημένα σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών για φαρμακοποιούς

8/5/2022 7:49:47 μμ
Θα πραγματοποιηθούν τον Ιούνιο και τον Ιούλιο σε συνεργασία με το ΙΔΕΕΑΦ
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Τα μέλη του Φ.Σ. Θεσσαλονίκης θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα πιστοποιημένα σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών για φαρμακοποιούς που διοργανώνει το ΙΔΕΕΑΦ σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.

Τα σεμινάρια θα διεξαχθούν στα γραφεία του Συλλόγου τις Κυριακές 19 Ιουνίου, 26 Ιουνίου και 3 Ιουλίου 2022, με ωράριο 10:00-16:00. Η θεματολογία θα καλύπτει τις ανάγκες που αντιμετωπίζουν οι φαρμακοποιοί στα φαρμακεία τους, ενώ θα περιλαμβάνει θεωρητικό και πρακτικό μέρος, με εισηγητές πιστοποιημένους εκπαιδευτές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού με την ειδικότητα «Εκπαιδευτή Πρώτων Βοηθειών και CPR/AED» των τομέων Νοσηλευτικής και Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών. 

Οι συμμετέχοντες φαρμακοποιοί, εφόσον παρακολουθήσουν το σύνολο των ωρών του σεμιναρίου, δηλαδή και τις τρεις Κυριακές, θα λάβουν Πιστοποιητικό Εκπαίδευσης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, πενταετούς ισχύος, το οποίο θα αποδεικνύει την ικανότητά τους στην παροχή υπηρεσιών Πρώτων Βοηθειών και 24 μόρια συνεχιζόμενης εκπαίδευσης φαρμακοποιών από το ΙΔΕΕΑΦ.

Το κόστος εγγραφής ανέρχεται στο συμβολικό ποσό των 25€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) για λειτουργικές δαπάνες του ΙΔΕΕΑΦ, καθώς ο ΠΦΣ αναλαμβάνει το κόστος των εκπαιδευτών του ΕΕΣ και ο Σύλλογος το κόστος του catering. Η εγγραφή γίνεται μόνο ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του ΙΔΕΕΑΦ εδώ και παρακαλούνται να μη δηλώσουν συμμετοχή όσοι είχαν παρακολουθήσει τα ίδια σεμινάρια την περίοδο 2019-2020.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Υλοποιείται σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο της Μαδρίτης
Στο πλαίσιο της νέας εκστρατείας της υπό την αιγίδα της ΕΔΑΕ






Σχετικά άρθρα

Black out ανακοίνωσε η ΗΔΙΚΑ αυτήν την Κυριακή
Τα φαρμακεία δεν φέρουν καμία ευθύνη για τη μη εκτέλεση συνταγών, αναφέρει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής
Διευρύνονται οι αρμοδιότητες των βοηθών φαρμακείου στο Ηνωμένο Βασίλειο
Απελευθερώνοντας επιπλέον χρόνο στους φαρμακοποιούς
Η σεμαγλουτίδη στο στόχαστρο των κυβερνοεγκληματιών
Ψεύτικες ιστοσελίδες το διαφημίζουν με χαμηλό κόστος, προειδοποιεί η Kaspersky
ΦΣΑ: Η διαδικασία για αλλαγές των εφημεριών
Θα γίνεται από την πλατφόρμα του Συλλόγου