Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


ΦΣΘ: Επίσκεψη στο Πολεμικό Μουσείο για τα παιδιά των φαρμακοποιών μελών του

19/3/2024 10:02:48 μμ
Μια ιδιαίτερη δράση ενόψει της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ο Φ.Σ. Θεσσαλονίκης, ενόψει της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου, προγραμματίζει μια ξεχωριστή επίσκεψη στο Πολεμικό Μουσείο Θεσσαλονίκης για τα παιδιά των φαρμακοποιών μελών του. 


Η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί σε δύο ημερομηνίες, το Σάββατο 23 Μαρτίου και την Κυριακή 24 Μαρτίου 2024, στις 11 το πρωί. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους του μουσείου και μέσα από τα περισσότερα από 10.000 κειμήλιά του να μάθουν με απλό και κατανοητό τρόπο για τη νεότερη και τη σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας. 


Για την καλύτερη οργάνωση της επίσκεψης είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής σας για την ημερομηνία που επιθυμείτε έως και την Τετάρτη 20 Μαρτίου, μέσω της συμπλήρωσης της φόρμας εδώ. Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος. 


Η είσοδος είναι δωρεάν και αποτελεί προσφορά του Πολεμικού Μουσείου, του φαρμακοποιού ε.α. Βασίλειου Νικόλτσιου και του Φ.Σ. Θεσσαλονίκης. Διατίθεται δωρεάν πάρκινγκ.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Με τους τρεις προέδρους να διατηρούν τις θέσεις τους
Και αντιπρόεδρος ο Αλέξανδρος Σταματάκος






Σχετικά άρθρα

Φαρμακείο στα δικαστήρια των ΗΠΑ εναντίον Eli Lilly & Novo Nordisk
Τις κατηγορεί για αντι-ανταγωνιστικές πρακτικές
PEIFASYN Academy: Το πρώτο live webinar της χρονιάς για τη βιταμίνη D
Ένα σημαντικό σεμινάριο για φαρμακοποιούς και βοηθούς φαρμακείων
Οι βασικές κατευθυντήριες οδηγίες για την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας στα φαρμακεία όλης της χώρας
Γράφει ο Μανόλης Κατσαράκης, Γεν. Γραμματέας ΠΦΣ, πρόεδρος Φ.Σ. Χανίων