Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Η αγορά του φαρμακείου

τελευταία νέα

Τα ήσυχα βράδια χρειάζονται τα αντικουνουπικά τους και τα τσιμπήματα τα after bite προϊόντα
Ειδικό αφιέρωμα του f.daily για τα συνήθη προβλήματα του καλοκαιριού και οι λύσεις τους στο φαρμακείο
Τα κουρασμένα πόδια και η επιβάρυνση που δημιουργεί η φλεβίτιδα το καλοκαίρι
Ειδικό αφιέρωμα του f.daily για τα συνήθη προβλήματα του καλοκαιριού και οι λύσεις τους στο φαρμακείο
Οι μύκητες των ποδιών και οι θεραπευτικές επιλογές
Ειδικό αφιέρωμα του f.daily για τα συνήθη προβλήματα του καλοκαιριού και οι λύσεις τους στο φαρμακείο


FITO+: Μοναδικά σαμπουάν για όλες τις ανάγκες των μαλλιών

16/6/2020 1:24:26 μμ
Με φυτικά βιοδραστικά συστατικά κλινικά αποδεδειγμένης αποτελεσματικότητας
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η FITO+ παρουσιάζει τέσσερα μοναδικά σαμπουάν για διαφορετικές ανάγκες των μαλλιών που περιέχουν στις συνθέσεις τους φυτικά βιοδραστικά συστατικά με κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα.

ΠΡΟΠΟΛΗ & ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΑΙ: Τονωτικό & θρεπτικό σαμπουάν 

Το Πρόπολη & Πράσινο Τσάι της FITO+ είναι ένα τονωτικό και θρεπτικό σαμπουάν που περιέχει το φυτικό βιοδραστικό Redensyl® (από πράσινο τσάι & κωνοφόρα) με κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα.
Το Redensyl® αυξάνει την αναλογία πυκνότητας αναγέννησης των τριχών και μειώνει την πυκνότητα τριχόπτωσης των μαλλιών.
Μετά από τρεις μήνες, η αναλογία αναγέννησης- τριχόπτωσης αυξάνεται σημαντικά.

Περιέχει ακόμη πρόπολη, δενδρολίβανο, δίκταμο, αγριοκαστανιά, μέλι, αργινίνη, καφεΐνη, πρωτεΐνη και άμυλο σιταριού, αιθέρια έλαια θυμαριού και βασιλικού, καθώς και σύμπλεγμα βιταμινών. Η L-αργινίνη είναι υπεύθυνη για την παραγωγή νιτρικού οξειδίου, ένα μόριο που προκαλεί αγγειοδιαστολή στα αιμοφόρα αγγεία και σταματά την τριχόπτωση. Η καφεΐνη βοηθά στην ανάπτυξη των μαλλιών, μπλοκάροντας τη δράση του χημικού DHT (dihydrotestosterone), που προκαλεί βλάβες στους θύλακες.

Διατίθεται σε Λ.Τ.: 8€ (300ml).

ΠΡΟΠΟΛΗ & ΡΟΔΙ: Σαμπουάν για λιπαρότητα & πιτυρίδα

Το σαμπουάν Πρόπολη & Ρόδι της FITO+ είναι κατάλληλο για λιπαρά μαλλιά και για μαλλιά με πιτυρίδα.
Περιέχει το φυτικό βιοδραστικό συστατικό adandrine® (από υδρολυμένες τανίνες ροδιού) με κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, πρόπολη, φασκόμηλο, αγριοκαστανιά, μέλι, πρωτεΐνη και άμυλο σιταριού, σαλικυλικό, αιθέρια έλαια λεβάντας και κέδρου καθώς και σύμπλεγμα βιταμινών.

Ο μη φυσιολογικός αποικισμός από το μύκητα Μαλασέζια (Malassezia furfur) και η αλλοίωση της λειτουργίας του επιδερμικού φραγμού οδηγούν σε υπερβολική απολέπιση του δέρματος του τριχωτού της κεφαλής και στην εμφάνιση πιτυρίδας. Αυτή η διαταραχή, αισθητικά μη ελκυστική, οδηγεί συχνά στην επιτάχυνση του πολλαπλασιασμού των κερατινοκυττάρων, της τοπικής φλεγμονής και της φαγούρας. Ο μύκητας τρέφεται και αναπτύσσεται με την έντονη παραγωγή σμήγματος που οδηγεί και στη λιπαρότητα των μαλλιών. Το adandrine περιορίζει την παραγωγή σμήγματος και αναστέλλει την παρουσία του μύκητα Μαλασέζια, ενώ το σαλικυλικό τον αντιμετωπίζει και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα.

Το προϊόν διατίθεται σε Λ.Τ.: 7€ (300ml).

ΠΡΟΠΟΛΗ & ΠΡΩΤΕΪΝΗ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ: Για ευαίσθητα & εύθραυστα μαλλιά

Το σαμπουάν Πρόπολη & Πρωτεΐνη Αμυγδάλου της FITO+ είναι κατάλληλο για ευαίσθητα και εύθραυστα μαλλιά.
Περιέχει το φυτικό βιοδραστικό AMANDULINE HC BIO® (από πρωτεΐνη αμυγδάλου) με κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, πρόπολη, χαμομήλι, αλόη, αγριοκαστανιά, μέλι, πρωτεΐνη και άμυλο σιταριού, αιθέρια έλαια δυόσμου και κανέλας, καθώς και σύμπλεγμα βιταμινών.

Το AMANDULINE® HC BIO διατηρεί την εσωτερική δομή της τρίχας απέναντι στις καταπονήσεις, περιορίζοντας την αλλοίωση των πρωτεϊνών, το κύριο συστατικό των ινών μαλλιών. Έχει επίδραση επικάλυψης και δίνει όγκο στα μαλλιά, βελτιώνοντας τις αισθητικές ιδιότητες των αδύναμων μαλλιών. Επιπλέον περιορίζει την υποβάθμιση των πρωτεϊνών στις ίνες των μαλλιών κατά 49% και βελτιώνει σημαντικά τη λαμπρότητα των μαλλιών κατά 27%.

Το προϊόν διατίθεται σε Λ.Τ.: 7€ (300ml). 

ΠΡΟΠΟΛΗ & ΦΟΥΜΑΡΙΑ: Σαμπουάν για βαμμένα & ταλαιπωρημένα μαλλιά

Το σαμπουάν της FITO+ Πρόπολη & Φουμάρια περιέχει τα φυτικά βιοδραστικά συστατικά CAPICALM® (γλυκάνες από φουμάρια) και DENOXYLINE® (πολυφαινόλες από πράσινο τσάι) με κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, καθώς και πρόπολη, καλέντουλα, μήλο, αγριοκαστανιά, μέλι, πρωτεΐνη & άμυλο σιταριού, αιθέρια έλαια λεμονιού & ylang ylang και σύμπλεγμα βιταμινών.

Εξωτερικοί παράγοντες, όπως η UVA ακτινοβολία, η χλωρίωση νερού, τα θαλασσινά μπάνια κ.ά., έχουν ως αποτέλεσμα την υποβάθμιση του χρώματος των μαλλιών. Η χρήση του DENOXYLINE σε βαμμένα μαλλιά αποτρέπει το ξεθώριασμα του χρώματος, όταν τα μαλλιά υποβάλλονται σε διαφορετικούς τύπους επιθέσεων. Επιπλέον, το τριχωτό της κεφαλής υποβάλλεται σε πολλαπλές καθημερινές πιέσεις που οδηγούν σε χρόνιο ερεθισμό, όπως οι περιβαλλοντικοί παράγοντες, οι επιθετικές βαφές και οι ακατάλληλες επεξεργασίες των μαλλιών. Οι ρωγμές, ο κνησμός και το τσούξιμο είναι οι ενοχλητικές αντιδράσεις που προκαλούνται.
Το CAPICALM μειώνει τη φλεγμονώδη αντίδραση, περιορίζοντας την απελευθέρωση βασικών παραγόντων φλεγμονής όπως το NF-kB και το PGE2.

Διατίθεται σε Λ.Τ.: 7€ (300ml).
Περισσότερες πληροφορίες


τηλ.: +(30)210 8327416
και www.fito.gr
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσηςΣχετικά άρθρα

FITO+: Πακέτο προσφοράς με προϊόντα Αλόης
Τρία προϊόντα από 24 ευρώ μόνο 17 ευρώ
 FITO+: Πακέτο Μελισσοκέρι
Για κάθε τύπο δέρματος και ηλικίες άνω των 50 ετών
FITO+: Πακέτο COLLAGEN hydrol
Για κάθε τύπο δέρματος και ηλικίες 30-50 ετών
FITO+: Πακέτο Αrgan Oil & Ενεργό Κολλαγόνο
Για κάθε τύπο δέρματος και ηλικίες άνω των 45 ετών