Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


FIP: Εργαλειοθήκη για νέους φαρμακοποιούς

15/12/2020 5:05:52 μμ
Με συμβουλές για την επαγγελματική τους εξέλιξη
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Οι φαρμακοποιοί και οι επιστήμονες του φαρμάκου που βρίσκονται στην αρχή της καριέρας τους μπορούν τώρα να επωφεληθούν από συμβουλές σχετικά με την εξέλιξή τους από την έκθεση-εργαλειοθήκη που δημιουργήθηκε από την ομάδα νέων φαρμακοποιών της Διεθνούς Φαρμακευτικής Ομοσπονδίας (FIP).

Η εργαλειοθήκη δίνει οδηγίες για το πώς αναζητά κανείς διαφορετικές σταδιοδρομίες, για το πώς να εξελιχθεί, για το πώς να αναπτύξει δεξιότητές του και για τις στρατηγικές επιτυχημένης αλλαγής καριέρας.

"Αυτή η εργαλειοθήκη θα βοηθήσει τα άτομα να αναπτύξουν ιδέες, να θέσουν στόχους και να χτίσουν μια αίσθηση αυτογνωσίας και κατανόησης του τι πρέπει να κάνουν για να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους", δήλωσε η CEO της FIP Catherine Duggan.

Μπορείτε να βρείτε την έκθεση εδώ
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η Ελλάδα αποκτά φωνή στο FIPWiSE Global Online Summit 2026






Σχετικά άρθρα

Αναταράξεις στη φαρμακευτική αγορά από την κρίση στη Μέση Ανατολή
Παραμένει στρατηγικός στόχος αλλά πιθανώς με νέους κανόνες
Σε εκκρεμότητα η εγκύκλιος ΕΟΠΥΥ για τα ΦΥΚ από ιδιωτικά φαρμακεία
Οι συνταγές του Φεβρουαρίου θα κατατεθούν τον Απρίλιο
Οι φαρμακοποιοί συμμετέχουν στις συγκεντρώσεις για τα Τέμπη
Ο ΠΦΣ στηρίζει τις σχετικές αποφάσεις των κατά τόπους συλλόγων
Μπαράζ κλοπών στα φαρμακεία της Θεσσαλονίκης
Ο Σύλλογος ζήτησε από την ΕΛ.ΑΣ. αύξηση περιπολιών