Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Φαρμακοποιός ηγείται νέου τμήματος στη γερμανική Boehringer Ingelheim

1/4/2024 11:20:10 μμ
Στόχος η επικέντρωση στις ανάγκες των ασθενών
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ένα νέο «πυλώνα» στις δραστηριότητές της έχει προσθέσει η γερμανική εταιρεία Boehringer Ingelheim, με στόχο να επικεντρωθεί περισσότερο στους ασθενείς και να ενισχύσει τη σχέση της μαζί τους. Αντιπρόεδρος αυτού του τμήματος «patient excellence» είναι η Deborah Reardon, η οποία σε συνέντευξή της στο PharmaVoice.com εξηγεί πώς η ιδιότητά της ως φαρμακοποιό τη βοηθά να έχει μια μοναδική «ματιά» στην ανάπτυξη και στη διάθεση φαρμάκων και να κατανοεί βαθύτερα πώς πρέπει να μετασχηματιστεί η εταιρεία για να κάνει τη διαφορά προς όφελος των ασθενών.


«Ένας φαρμακοποιός, περισσότερο από άλλους επαγγελματίες υγείας, έχει μια πολύ καλή εικόνα από τη μία της επιστήμης γύρω από τη δράση των φαρμάκων και από την άλλη του πόσο πολύπλοκη είναι η πρόσβαση σε συνταγογραφούμενες θεραπείες. Συνδυάζοντας αυτά τα δύο διαφορετικά πράγματα, καταλαβαίνουμε τι πρέπει να κάνουμε ως εταιρεία ώστε να πετύχουμε τη βέλτιστη εμπειρία των ασθενών».


Στόχος της είναι να αλλάξει ο τρόπος με τον οποίο οι ασθενείς αλληλεπιδρούν με την εταιρεία σε όλα τα στάδια από την ανάπτυξη των φαρμάκων, την κυκλοφορία τους και μετά από αυτήν. Αυτό επιτυγχάνεται προσφέροντας εκπαίδευση και υποστήριξη κατά τη διάγνωση και σε όλο το «ταξίδι» των ασθενών στο σύστημα υγείας, περισσότερες ευκαιρίες για τη συμμετοχή στις κλινικές δοκιμές, αλλά και με τον σχεδιασμό των φαρμάκων ώστε να επηρεάζουν ουσιαστικά την ποιότητα της ζωής τους και με την επίλυση προβλημάτων πρόσβασης και κόστους κτλ.


«Αναλογιζόμαστε κάθε φορά αυτό που κάνουμε είναι προς το συμφέρον των ασθενών; Το κοιτάζουμε από την πλευρά τη δική τους ή από την πλευρά της εταιρείας;», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Πώς οι φαρμακοποιοί μπορούν να κάνουν τη διαφορά


Σχετικά άρθρα

Pfizer: Δεύτερη καμπάνια με τη Lady Gaga
Διαφημίζει το φάρμακο κατά της ημικρανίας
Νέο webinar για την υπέρταση, τη δυσλιπιδαιμία και τον καρδιαγγειακό κίνδυνο
Σε συνεργασία με τους Συνεταιρισμούς Φαρμακοποιών Νότιας Πελοποννήσου, Νομού Έβρου και του Ομίλου ΠΕΙΦΑΣΥΝ
Astellas Ελλάδος: Νέα εκστρατεία ενημέρωσης για τον καρκίνο του προστάτη
Υλοποιείται με την υποστήριξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καρκίνου