Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Φαρμακαποθηκάριοι: «Κι εμείς πρέπει να εμβολιαστούμε κατά της COVID-19»

13/1/2021 5:15:34 μμ
Αίτημα προς τον υπ. Υγείας για την ένταξή τους στην πρώτη φάση εμβολιασμών
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φαρμακαποθηκαρίων και η Ομοσπονδία Συνεταιρισμών Φαρμακοποιών Ελλάδος (ΟΣΦΕ) ζητούν κι εκείνοι με τη σειρά τους από το υπουργείο Υγείας την ένταξη του προσωπικού των φαρμακαποθηκών στην πρώτη φάση των εμβολιασμών ενάντια στην Covid-19. 

Σε κοινή τους επιστολή αναφέρουν ότι η λειτουργία των φαρμακαποθηκών είναι απολύτως απαραίτητη τόσο για τη λειτουργία των φαρμακείων όσο και για τη διανομή των εμβολίων κατά του SARS-CoV-2 στα εμβολιαστικά κέντρα.

«Παρακαλούμε να αναγνωρίσετε την κρίσιμη σημασία που διαδραματίζουν τα φαρμακεία της κοινότητας αδιαίρετα μαζί με τις φαρμακαποθήκες, ώστε να συμπεριλάβετε και το προσωπικό των τελευταίων στην πρώτη φάση του εμβολιασμού», αναφέρουν χαρακτηριστικά.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Υιοθετώντας το ψήφισμα «Cooperatives with a Common Vision for Partnership»






Σχετικά άρθρα

Συνεχίζεται η παράνομη λειτουργία φαρμακείων μέσω efood και wolt
Σχετικά στοιχεία συγκεντρώνει ο ΦΣΑ για παραπομπή στο Πειθαρχικό
Πόσα ΦΥΚ έδωσαν τα φαρμακεία τον 1ο μήνα εφαρμογής του μέτρου;
Ο ΠΦΣ θα στηρίξει αυτό τον τρόπο διάθεσης με ψηφιακά εργαλεία και συνεργασίες με ενώσεις ασθενών
Φ.Σ. Αττικής: Ζητά περισσότερους κόφτες στο ΣΗΣ
Υπάρχουν περιορισμοί στη νομοθεσία που δεν έχουν εφαρμοστεί
ΟΣΦΕ: Οι συνεταιρισμοί στην Ευρώπη ενώνουν τις δυνάμεις τους
Υιοθετώντας το ψήφισμα «Cooperatives with a Common Vision for Partnership»