Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Φαρμακαποθηκάριοι: «Κι εμείς πρέπει να εμβολιαστούμε κατά της COVID-19»

13/1/2021 5:15:34 μμ
Αίτημα προς τον υπ. Υγείας για την ένταξή τους στην πρώτη φάση εμβολιασμών
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φαρμακαποθηκαρίων και η Ομοσπονδία Συνεταιρισμών Φαρμακοποιών Ελλάδος (ΟΣΦΕ) ζητούν κι εκείνοι με τη σειρά τους από το υπουργείο Υγείας την ένταξη του προσωπικού των φαρμακαποθηκών στην πρώτη φάση των εμβολιασμών ενάντια στην Covid-19. 

Σε κοινή τους επιστολή αναφέρουν ότι η λειτουργία των φαρμακαποθηκών είναι απολύτως απαραίτητη τόσο για τη λειτουργία των φαρμακείων όσο και για τη διανομή των εμβολίων κατά του SARS-CoV-2 στα εμβολιαστικά κέντρα.

«Παρακαλούμε να αναγνωρίσετε την κρίσιμη σημασία που διαδραματίζουν τα φαρμακεία της κοινότητας αδιαίρετα μαζί με τις φαρμακαποθήκες, ώστε να συμπεριλάβετε και το προσωπικό των τελευταίων στην πρώτη φάση του εμβολιασμού», αναφέρουν χαρακτηριστικά.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Υιοθετώντας το ψήφισμα «Cooperatives with a Common Vision for Partnership»






Σχετικά άρθρα

Το πρώτο ανδροειδές φαρμακείου έπιασε δουλειά στην Κίνα
Εντοπίζει και συσκευάζει τα φάρμακα για τους ασθενείς με 99,5% επιτυχία
Η ομάδα της f-anazitisi στην Hellas Pharm 2026
Με ειδικές εκπτώσεις & εκπλήξεις για τους φαρμακοποιούς στο περίπτερο 68
Γερμανία: 25 χιλιάδες φαρμακοποιοί στους δρόμους
Απαιτούν αύξηση των αμοιβών που είναι στάσιμες από το 2013
ΦΣΑ: Καταγγέλλει την πώληση ΜΗΣΥΦΑ από μίνι μάρκετ μέσω Wolt & Box Now
Και θέτει το σοβαρό ζήτημα του εφοδιασμού τους