Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Υγεία & Επιστήμη

τελευταία νέα


Φάρμακα για όλους όσους έχουν ΑΜΚΑ

9/2/2015 11:19:30 πμ
Ανοίγει την πρόσβαση στα φάρμακα ο υπουργός Υγείας
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος


Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για την πλειοψηφία των πολιτών και διευκόλυνση της πρόσβασης στο σύστημα υγείας προανήγγειλε ο αρμόδιος υπουργός, Παναγιώτης Κουρουμπλής, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στην ενημερωτική εκπομπή "Κοινωνία ώρα MEGA", τονίζοντας πως όσοι έχουν ΑΜΚΑ θα έχουν πρόσβαση στα φάρμακα.

"Όλοι οι Έλληνες που έχουν ΑΜΚΑ δικαιούνται φάρμακα. Θα διευκολύνουμε την πρόσβαση του πολίτη ώστε να μπορεί να έχει φάρμακα", τόνισε χαρακτηριστικά ο υπουργός Υγείας. "Όλοι οι Έλληνες με ΑΜΚΑ, είτε δουλεύουν είτε όχι, δικαιούνται φάρμακα. Κάντε λίγη υπομονή, να κάνουμε τη διαπραγμάτευση και θα τον βρούμε τον τρόπο".

Ο υπ. Υγείας ανακοίνωσε άλλωστε στους γιατρούς ότι συγκροτείται ειδική επιτροπή για τη θεσμική επαναθεμελίωση του ΕΣΥ, με προτεραιότητα την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Έχουν εντοπιστεί εκατοντάδες ψεύτικα προφίλ και διαφημίσεις eshop
Με την κινεζική βιοτεχνολογική εταιρεία Argo Biopharmaceutical






Σχετικά άρθρα

ΕΜΑ: Κατακόρυφη αύξηση των παράνομων φαρμάκων στην Ε.Ε.
Έχουν εντοπιστεί εκατοντάδες ψεύτικα προφίλ και διαφημίσεις eshop
Νέο αντιβιοτικό για ουρολοιμώξεις μετά από 30 χρόνια εγκρίθηκε στο Ην. Βασίλειο
Αντιμετωπίζει και τα ανθεκτικά βακτήρια
Επιβεβαιώθηκε κρούσμα γρίπης H5N1 στην Αγγλία
Πρόκειται για τη λεγόμενη γρίπη των πτηνών
Ελλάδα: Καταγράφει το δεύτερο υψηλότερο ποσοστό σε νοσοκομειακές λοιμώξεις στην Ευρώπη
Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε στο The Lancet Public Health