Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


FARCOM PROFESSIONAL: Χορηγός για 3η συνεχή χρονιά στο Hairfest Experience

14/5/2024 12:33:30 πμ
Είναι το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό φεστιβάλ κομμωτικής και barbering
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Το απόλυτο εκπαιδευτικό φεστιβάλ Hairfest Experience, που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον της κομμωτικής βιομηχανίας παγκοσμίως, υποδέχτηκε περί τους 2.000 επαγγελματίες από 20 έως 22 Απριλίου στο Συνεδριακό Κέντρο « Ι. Βελλίδης », στη Θεσσαλονίκη. Είκοσι ένα εκπαιδευτικά shows καταξιωμένων Ελλήνων και διεθνών καλλιτεχνών χάρισαν ένα 3ήμερο ταξίδι γνώσεων και εμπειρίας στους παρευρισκόμενους. 


Η FARCOM PROFESSIONAL υποστηρίζοντας από την πρώτη ημέρα το θεσμό του Hairfest, παρουσίασε on stage 7 κορυφαίους και διακεκριμένους στον κλάδο hair artists, τους Gianni Scumaci, Antonina Romanova, Emanuel Medina, Andrea Amighetti, Alexi Michael, Ελένη Μασκαλίδου και φυσικά τον Αναστάσιο Τσαρούχα, brand ambassador της Arren Mens Grooming. Τα shows των καλλιτεχνών κατάφεραν να εμπνεύσουν και να κατακτήσουν το κοινό, δημιουργώντας μια αξέχαστη εμπειρία για όλους τους παρευρισκόμενους.


Εκατοντάδες ήταν οι επαγγελματίες, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στα booths της FARCOM PROFESSIONAL, Arren Mens Grooming, Babylisspro και Artero, να έρθουν σε επαφή με την ευρεία γκάμα των υψηλής ποιότητας και αισθητικής επαγγελματικών προϊόντων, όπως επίσης και να γνωρίσουν τα νέα λανσαρίσματά τους.


Ιδιαίτερα τιμητική ήταν κατά τη διάρκεια του εκπαιδευτικού event, η βράβευση του Προέδρου & Διευθύνοντος Συμβούλου της FARCOM, Θέμη Σαρασίδη, από τους ιδρυτές της διοργάνωσης Γιώργο Χιντασέλι και Ευαγγελία  Τσορίγα, τόσο για τη σταθερή συνεισφορά και στήριξή του στο θεσμό του Hairfest όσο και για την πολυετή κοινωνική του προσφορά. Το βραβείο απονεμήθηκε από τον κ. Μπάνε Πρέλεβιτς. 


Μέσα από την φαντασμαγορική εκπαιδευτική εμπειρία του Hairfest Experience, ενδυναμώνεται η κοινότητα των κομμωτών και του barbering, με τη FARCOM PROFESSIONAL να ενισχύει έμπρακτα με συνέπεια και συνέχεια τα καλλιτεχνικά γεγονότα που προάγουν την τέχνη της κομμωτικής.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Για την πολυετή συνεισφορά & στήριξή της στον τομέα του Νεφρού
’νοιξαν οι εγγραφές για τις υποψηφιότητες


Σχετικά άρθρα

Plac Control: Χορηγός στις εκδηλώσεις «Βιώσιμη Οδοντιατρική - Κάνοντας τη διαφορά»
Για τη μετάβαση σε μια σύγχρονη, ποιοτική και «πράσινη» οδοντιατρική περίθαλψη
Β. Μπιρλιράκης: «Τεράστια η τεχνογνωσία που λάβαμε από τους ιταλικούς συνεταιρισμούς»
Ο πρόεδρος της ΟΣΦΕ και δεκάδες μέλη της επισκέφτηκαν τη γειτονική χώρα
Σταματά η κυκλοφορία του φαρμάκου βαρδεναφίλης
Η απόφαση ισχύει για όλη την Ευρώπη και σχετίζεται με εμπορικούς λόγους
ΣΥ.ΦΑ.ΝΟ.Π.ΠΕ.: Ξεκινά επετειακή καμπάνια για τα 30 του χρόνια
Σε συνεργασία με την εταιρεία Golden Dust