Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


FAMAR: Εντάσσει στο χαρτοφυλάκιό της τις εταιρείες Βiocon Biologics και Karabinis Medical Α.Ε.

15/12/2023 12:09:48 πμ
Οι δύο συνεργασίες αφορούν τον τομέα της διανομής
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η FAMAR ανακοίνωσε δυο νέες σημαντικές συνεργασίες, με την εταιρεία ινδικής προέλευσης Biocon Biologics και με την ελληνική εταιρεία Karabinis Medical, δυο εταιρείες με δυναμική παρουσία στον κλάδο της υγείας.


Η Biocon Biologics είναι μια κορυφαία εταιρεία βιοϊσοδύναμων που δραστηριοποιείται στη διαβητοπάθεια, στην ογκολογία, στην ανοσολογία, στην οφθαλμολογία και στην υγεία των οστών. Η εταιρεία ανακοίνωσε πρόσφατα την επιτυχημένη ολοκλήρωση της συγχώνευσης της δραστηριότητάς της σε βιοϊσοδύναμα φάρμακα με τη Viatris, σε 31 ευρωπαϊκές χώρες.


Η Karabinis Medical δραστηριοποιείται στο χώρο της υγείας από το 1967 και αποτελεί μια σημαντική παραγωγική, εισαγωγική και εξαγωγική εταιρεία ιατρικών αναλώσιμων προϊόντων, διαγνωστικών ιατρικών συσκευών και συμπληρωμάτων διατροφής. Τόσο η Biocon Biologics όσο και η Karabinis Medical εμπιστεύονται στη FAMAR την αποκλειστική διαχείριση του χαρτοφυλακίου τους. Συγκεκριμένα, η FAMAR αναλαμβάνει με το Κέντρο Διανομής της στη Θήβα να λειτουργήσει ως αποκλειστικός πάροχος στον τομέα της ετικετοποίησης και αποθήκευσης των προϊόντων, καθώς και στον τομέα της παραγγελιοληψίας και της διανομής των προϊόντων των δύο εταιρειών σε όλη την Ελλάδα.


Το κέντρο διανομής της FAMAR στη Θήβα αποτελεί το μεγαλύτερο κέντρο διανομής αμιγώς φαρμακευτικών προϊόντων, καλύπτοντας άνω του 60% της ελληνικής αγοράς, μέσω του οποίου διανέμονται 5.000 και πλέον κωδικοί φαρμάκου, σε περισσότερα από 2.500 σημεία ανά την Ελλάδα. Με 75 χρόνια εμπειρίας και υψηλή τεχνολογική εξειδίκευση, η FAMAR παρέχει ευέλικτες και καινοτόμες λύσεις, από την ανάπτυξη έως την παραγωγή και τη διανομή, με γνώμονα την πλήρη κάλυψη των αναγκών των πελατών της διασφαλίζοντας ταυτόχρονα τα ύψιστα πρότυπα ποιότητας και συμμόρφωσης που απαιτούνται για την άρτια και ασφαλή αποθήκευση και μεταφορά των προϊόντων στον φαρμακευτικό τομέα.


Ο Απόστολος Σαγιάκος, Διευθύνων Σύμβουλος της FAMAR A.B.E. δήλωσε σχετικά: «Η επιλογή της Biocon Biologics και της Karabinis Medical να αναθέσουν στη FAMAR τη διανομή των προϊόντων τους στην ελληνική αγορά αποτελεί μια σημαντική αναγνώριση της εμπειρίας, της τεχνογνωσίας και της αξιοπιστίας μας. Επιβεβαιώνει δε τη στόχευσή μας να αποτελούμε σταθερά έναν αξιόπιστο και δυναμικό συνεργάτη που μέσα από τις υπηρεσίες μας επιτυγχάνουμε τον κοινό στόχο που έχουμε με τους πελάτες μας να συμβάλλουμε στη βελτίωση της ζωής των ασθενών, διασφαλίζοντας τη διαθεσιμότητα των φαρμάκων».


Ο Γιάννης Καντέλης, Country Manager στην Ελλάδα της Biocon Biologics, ανέφερε: «Στη Biocon Biologics είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι που ξεκινάμε αυτήν τη σημαντική συνεργασία με τη FAMAR. Η αποτελεσματική διανομή των βιοϊσοδύναμών μας μέσω της Ελλάδας είναι ζωτικής σημασίας για να δοθεί πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας φάρμακα, στον κατάλληλο χρόνο, σε όλους τους ασθενείς».


Ο Απόστολος Καραμπίνης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Karabinis Medical τόνισε: «Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε τη συνεργασία μας με το καταξιωμένο κέντρο Logistics της FAMAR S.A., το οποίο διαθέτει πολύχρονη εμπειρία στον τομέα της διανομής και αποθήκευσης φαρμακευτικών προϊόντων υπό αυστηρά διεθνή πρότυπα. Στόχος της Karabinis Medical S.A. είναι μέσα από όλες τις συνεργασίες της να πετυχαίνει τη βέλτιστη εξυπηρέτηση, παροχή προϊόντων και υπηρεσιών υγείας στο σύνολο του οικοσυστήματος υγείας, αναβαθμίζοντας παράλληλα την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Ένα διεθνές brand με ισχυρή παγκόσμια παρουσία
Στηρίζοντας την τεχνητή νοημοσύνη και την καινοτομία


Σχετικά άρθρα

Pfizer: Δεύτερη καμπάνια με τη Lady Gaga
Διαφημίζει το φάρμακο κατά της ημικρανίας
Νέο webinar για την υπέρταση, τη δυσλιπιδαιμία και τον καρδιαγγειακό κίνδυνο
Σε συνεργασία με τους Συνεταιρισμούς Φαρμακοποιών Νότιας Πελοποννήσου, Νομού Έβρου και του Ομίλου ΠΕΙΦΑΣΥΝ
Astellas Ελλάδος: Νέα εκστρατεία ενημέρωσης για τον καρκίνο του προστάτη
Υλοποιείται με την υποστήριξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καρκίνου