Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Φ.Σ. Πειραιά: Πρώτη η παράταξη του Κ. Κούβαρη στις φετινές αρχαιρεσίες

18/11/2025 4:04:32 μμ
Τα αποτελέσματα προωθούνται στην Περιφέρεια
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η παράταξη που έλαβε τις περισσότερες ψήφους στις αρχαιρεσίες του Φ.Σ. Πειραιά είναι η Ενωτική Κίνηση Φαρμακοποιών Πειραιά (274), από την οποία εκλέγονται επτά μέλη για το Δ.Σ. και τέσσερα (τακτικά και αναπληρωματικά) μέλη για το Πειθαρχικό Συμβούλιο. Δεύτερη παράταξη αναδείχθηκε η Πρωτοποριακή Συνεργασία Φαρμακοποιών Πειραιά (72), από την οποία εκλέγονται δύο μέλη για το Δ.Σ. και δύο (τακτικό και αναπληρωματικό) για το Πειθαρχικό Συμβούλιο. Η Αγωνιστική Κίνηση Φαρμακοποιών Πειραιά με 18 ψήφους δεν θα έχει κανέναν εκπρόσωπο στο Δ.Σ.

 

Για το Δ.Σ. λοιπόν εκλέχτηκαν (αλφαβητικά): Ηλίας Γουζούασης, Κωνσταντίνος Κολοκοτρώνης, Κωνσταντίνος Κούβαρης, Χρυσούλα Κωνσταντιανού, Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, Αικατερίνη Ματσούκα, Ιωάννης Χειράκης, Πρόδρομος Ζαχαρόπουλος και Ευγενία (Τζένη) Μαυρίδου. Για το πειθαρχικό, τακτικά μέλη θα είναι οι: Ιωάννα Μπεγνή, Αικατερίνη Παπαχρήσου και Σταύρος Βραδής και αναπληρωματικά οι: Δημήτριος Γαβράς, Χρήστος Κουρέτας και Ευγενία (Τζένη) Μαυρίδου.

 

Τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών, που πραγματοποιήθηκαν στις 15/11, κατατίθενται σήμερα 18/11 στην οικεία Περιφέρεια προς έγκριση.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Εξασφάλισε για τα μέλη του υποτροφία σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα
Στο πλαίσιο συνεργασίας με την εταιρεία ITEQ






Σχετικά άρθρα

PGEU: Σε κρίση το ανθρώπινο δυναμικό της υγείας
Η Ε.Ε. υιοθετεί τις προτάσεις των επαγγελματιών υγείας
Peifasyn Academy: Νέο live webinar για τα οφέλη των ωμέγα-3 στην υγεία
Απευθύνεται σε φαρμακοποιούς και βοηθούς φαρμακείου
Νέα υπηρεσία στα φαρμακεία «φέρνει» ο Φ.Σ. Ηρακλείου
Με τη δράση «Φροντίζω τα Φάρμακά μου»
Walmart: Ο φαρμακοποιός γίνεται «Πρέσβης Υγείας»
Ο νέος θεσμός θα εφαρμοστεί πιλοτικά σε 6 αγροτικές περιοχές των ΗΠΑ