Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Φ.Σ. Πειραιά: Νέες ημερομηνίες για τα σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών

10/12/2023 6:00:31 μμ
Συνεχίζονται το Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο λόγω μεγάλης ζήτησης
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Λόγω εκδήλωσης ενδιαφέροντος από μεγάλο μέρος φαρμακοποιών για τα επιτυχημένα Σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών που διοργάνωσε ο Φ.Σ. Πειραιά σε τρία προηγούμενα Σαββατοκύριακα, «άνοιξαν» και νέες ημερομηνίες για τη διεξαγωγή τους. 


Ειδικότερα, τα σεμινάρια με τίτλο: «Βασική Υποστήριξη ΚΑΡΠΑ-Απινιδωτής & Διαχείριση Έκτακτων Καταστάσεων» και με τη συνεργασία της Safety and Rescue Training Organisation θα πραγματοποιηθούν επιπλέον στις ακόλουθες ημερομηνίες: 16 και 17 Δεκεμβρίου 2023, 20, 21, 27 και 28 Ιανουαρίου 2024.


Το κόστος είναι 80ευρώ +ΦΠΑ κατά άτομο και ο Σύλλογος καλύπτει το ποσό των 50 ευρώ για κάθε μέλος που επιθυμεί να συμμετάσχει, ενώ ολόκληρο το ποσό θα επιβαρύνει το φαρμακείο-μέλος που θέλει να καλύψει τη συμμετοχή υπαλλήλων του. 


Χώρος διεξαγωγής: Κτήριο Φ.Σ. Πειραιά, Ελ. Βενιζέλου 59 & Υψηλάντου. Ώρα Προσέλευσης: 8:30πμ. Ώρα έναρξης: 9πμ. Διάρκεια: 9ώρες. Δίδεται αναγνωρισμένη πιστοποίηση τριετούς διάρκειας και βεβαίωση παρακολούθησης. Δηλώσεις συμμετοχής εδώ ή στη Γραμματεία του Συλλόγου (210-4122331, 210-4125354).

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης







Σχετικά άρθρα

ΠΦΣ: Κατηγορεί τον υπουργό Οικονομικών ότι ευνοεί τράπεζες και funds
Και ζητά να ενταχθούν τα φαρμακεία στη νέα ρύθμιση για τα POS
Σε 56 χώρες επιτρέπεται ο εμβολιασμός στα φαρμακεία
Σύμφωνα με τα πρόσφατα δεδομένα της Διεθνούς Φαρμακευτικής Ομοσπονδίας (FIP)