Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα

GSK: Επενδύει έως και 12 δισ. δολάρια σε 12 νέα φάρμακα
Σε συμφωνία με την κινεζική εταιρεία Jiangsu Hengrui Pharmaceuticals

Φ.Σ. Μαγνησίας: Η επιμόρφωση ψηλά στην ατζέντα του

20/3/2022 11:13:45 μμ
Όλα όσα ετοιμάζει το επόμενο διάστημα
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Το Δ.Σ. του Φ.Σ. Μαγνησίας ενημερώνει τα μέλη του για όλα όσα ετοιμάζει το επόμενο διάστημα για την επιμόρφωσή τους.
Ειδικότερα, στις 13 Απριλίου οι φαρμακοποιοί της Μαγνησίας θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν δια ζώσης επιστημονικό σεμινάριο με θέμα: «Η αυτοφροντίδα των λοιμώξεων του αναπνευστικού» με εισηγητή τον κλινικό φαρμακοποιό Διαμαντή Κλημεντίδη (clinicalpharmacist.gr).

Στις 27 Απριλίου θα λάβει χώρα διαδικτυακά, ειδικά για τους φαρμακοποιούς της Μαγνησίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, το σεμινάριο του ΙΔΕΕΑΦ «Φαρμακείο και φορολογική διαχείριση», ενώ στις 7 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα: «Οικονομικό αποτέλεσμα και αξιολόγηση στο φαρμακείο» με εκπαιδευτή τον φαρμακοποιό Γιώργο Κουτέπα, υπεύθυνο της εταιρείας «ΘΥΩΝΗ – Εκπαίδευση και ανάπτυξη υπηρεσιών». Το σεμινάριο αφορά την οικονομική διαχείριση του φαρμακείου (π.χ. παρακολούθηση του ταμείου, εκτίμηση εμπορικών πολιτικών, παραγγελιοληψία, εξαγωγή κερδών κ.ά.).

Ακόμα, μέσα στο Μάιο θα πραγματοποιηθούν τα σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού σε συνεργασία με τον ΠΦΣ και το ΙΔΕΕΑΦ.
Ο Σύλλογος διοργανώνει επίσης Εθελοντική Αιμοδοσία στις 30 Μαΐου.

Τέλος, ανακοινώνει ότι ζήτησε από την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας την ενίσχυση της περιφρούρησης των φαρμακείων κατά τη διάρκεια των διανυκτερεύσεων αλλά και ότι συνεχίζεται η συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για το λαό της Ουκρανίας. Επιπλέον έχει ανανεώσει την ιστοσελίδα του Συλλόγου και υπόσχεται εμπλουτισμό της με περισσότερες λειτουργίες.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Ο General Manager Haleon Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ μιλά στον Φαρμακευτικό Κόσμο
Την κατάρτισή τους προωθεί ο Π.Ο.Υ. και η FIP






Σχετικά άρθρα

Οι νέες επιχειρηματικές δεξιότητες για τους φαρμακοποιούς
Αναγκαία πλέον η εκπαίδευση στο HR
Sharon Levy: Τα φαρμακεία οδηγούν τη νέα εποχή της υγείας των καταναλωτών
Ο General Manager Haleon Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ μιλά στον Φαρμακευτικό Κόσμο
Φ.Σ. Θεσσαλονίκης: Προτείνει πλατφόρμα εκμάθησης ελληνικής νοηματικής γλώσσας
Με δυνατότητα παροχής φαρμακευτικής ορολογίας
ΠΦΣ: 9,5 χιλιάδες barcode readers προμηθεύτηκαν τα φαρμακεία με επιδότηση
Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για τους υπόλοιπους ενδιαφερομένους