Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

Φ.Σ. Λάρισας: Πρόγραμμα ασφάλισης αστικής ευθύνης για τα φαρμακεία-μέλη

30/5/2025 4:43:35 μμ
Μια δωρεάν υπηρεσία για την αποτελεσματικότερη κάλυψη των φαρμακοποιών
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η διοίκηση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λάρισας ανακοινώνει τη σύναψη συλλογικού ασφαλιστικού συμβολαίου για την κάλυψη αστικής ευθύνης όλων των μελών του Συλλόγου. Η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν για τα μέλη, με δαπάνη του Συλλόγου και καλύπτει την επαγγελματική ευθύνη των μελών, την ευθύνη από τη λειτουργία του φαρμακείου και την εργοδοτική ευθύνη, για απαιτήσεις μέχρι ενός ορίου, όπωςορίζεται στο συμβόλαιο. 


Η διοίκηση του Φ.Σ. Λάρισας δηλώνει ότι «με τον τρόπο αυτό επιθυμεί να συνδράμει στην κατά το δυνατόν αποτελεσματικότερη κάλυψη των μελών, σε μια εποχή που οι συνθήκες, οι νέες υπηρεσίες και οι απαιτήσεις ολοένα και δυσκολεύουν τηνεύρυθμηλειτουργία των φαρμακείων μας, χωρίς την απαραίτητη κρατική μέριμνα και εξασφάλιση, την οποία χρειάζεται κάθε εργαζόμενος».


Η συγκεκριμένη υπηρεσία προς τα μέλη έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά άλλων υπηρεσιών, που έχει εξασφαλίσει κατά το πρόσφατο παρελθόν ο Σύλλογος, όπως η διαχείριση υγειονομικών αποβλήτων, η μεταφορά των συνταγών των ασφαλιστικών ταμείων μέσω courier από τα φαρμακείαπρος τα γραφεία του συλλόγου,η ομαδική αποστολή των εκτελέσεων συνταγών αναλωσίμων, η φύλαξη των διανυκτερευόντων φαρμακείων από εταιρεία security, η παροχή απλών νομικών συμβουλώνκαθώςκαι η εξατομικευμένη εξυπηρέτηση για υποθέσεις έναντι τρίτωναπό τοννομικό του σύμβουλο.


«Στις μέρες μας, η λειτουργία κάθε μικρομεσαίας επιχείρησης καθίσταται ιδιαίτερα επίπονη και κοστοβόρα. Οι προσπάθειές μας θα συνεχιστούν τόσο για τη διεκδίκηση δίκαιων όρων για την λειτουργία των φαρμακείων μας όσο και για τη στήριξη των συναδέλφων σε ζητήματα καθημερινής λειτουργίας», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

«Δεν θα επιτρέψουμε την εργαλειοποίηση των ασθενών για την εξυπηρέτηση οικονομικών συμφερόντων», αναφέρει η Θ. Καρποδίνη
Ο αντιπρόεδρος του Φ.Σ. Αττικής προτείνει μια άλλη λογική εκπροσώπησης






Σχετικά άρθρα

Sharon Levy: Τα φαρμακεία οδηγούν τη νέα εποχή της υγείας των καταναλωτών
Ο General Manager Haleon Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ μιλά στον Φαρμακευτικό Κόσμο
Φ.Σ. Θεσσαλονίκης: Προτείνει πλατφόρμα εκμάθησης ελληνικής νοηματικής γλώσσας
Με δυνατότητα παροχής φαρμακευτικής ορολογίας
ΠΦΣ: 9,5 χιλιάδες barcode readers προμηθεύτηκαν τα φαρμακεία με επιδότηση
Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για τους υπόλοιπους ενδιαφερομένους
Έκθεση για τις εξελίξεις στη φαρμακευτική εκπαίδευση στην Ευρώπη
Από τη Διεθνή Φαρμακευτική Ομοσπονδία