Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Φ.Σ. Κοζάνης: «Το ΙΔΕΕΑΦ αποδεικνύεται σε στρατηγικό εργαλείο για τα φαρμακεία»

28/2/2022 4:34:36 μμ
Ανακοίνωση του Συλλόγου μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των σεμιναρίων για τα γαληνικά σκευάσματα
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο κύκλος των σεμιναρίων εργαστηρίου φαρμακείου για την υποδειγματική παρασκευή γαληνικών σκευασμάτων που διοργάνωσε ο ΠΦΣ και το ΙΔΕΕΑΦ, σε συνεργασία με τους φαρμακευτικούς συλλόγους Κοζάνης, Γρεβενών, Καστοριάς, Ημαθίας και Φλώρινας. 

Σε ανακοίνωσή του, ο Φ.Σ. Κοζάνης κάνει λόγο για μια «μοναδική εμπειρία» που έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις για την ποιότητα και τη διοργάνωση του σεμιναρίου, ενώ αναφέρεται σε δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος του ΠΦΣ Απόστολος Βαλτάς: «Το φαρμακείο μετεξελίσσεται σε ένα σύγχρονο κέντρο παροχής φαρμακευτικών υπηρεσιών και ο φαρμακοποιός μέσα από την εξειδικευμένη γνώση του μπορεί να συνεισφέρει στην ορθή και αποτελεσματική φαρμακευτική φροντίδα», συμπληρώνοντας πως «προς αυτή την κατεύθυνση, στρατηγικό εργαλείο αποδεικνύεται το ΙΔΕΕΑΦ που στόχο έχει να εμπλουτίσει τις γνώσεις και τις δεξιότητες των φαρμακοποιών». 

Ο Φ.Σ. Κοζάνης ευχαριστεί θερμά τον καθηγητή Φαρμακευτικής Τεχνολογίας ΕΚΠΑ Παρασκευά Δάλλα, τους βοηθούς του, την εταιρεία Fagron, το τμήμα Χημικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας για την άψογη συνεργασία καθώς και τους φαρμακοποιούς που -παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες- τίμησαν με την παρουσία τους την προσπάθεια.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Μετά την επιτυχία αυτή, ανακοινώνονται οι επόμενοι στόχοι






Σχετικά άρθρα

Η τεχνητή νοημοσύνη φέρνει «κοντά» τον φαρμακοποιό με τον ασθενή
Νέα συστήματα που επιτρέπουν την ουσιαστική επικοινωνία
ΠΦΣ: «Τα φαρμακεία καθιερώνονται ως Κέντρα Εμβολιασμού Ενηλίκων»
Μετά την επιτυχία αυτή, ανακοινώνονται οι επόμενοι στόχοι
MSD ONCOLOGY: Ανοιχτή πρόσκληση για υποβολή προτάσεων ερευνητικών έργων
Με θέμα την πολιτική υγείας για τον καρκίνο