Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

Φ.Σ. Κοζάνης: Διοργανώνει ημερίδα για το εμβόλιο κατά του έρπητα ζωστήρα

20/1/2025 3:54:24 μμ
Και καλωσορίζει τη νέα της διαδικτυακή πύλη εφημεριών
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Κοζάνης προσκαλεί τα μέλη του σε παρουσίαση του εμβολίου Shingrix για την πρόληψη του έρπητα ζωστήρα, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2025 και ώρα 18:30 στα γραφεία του. Η παρουσίαση θα καλύψει τα εξής θέματα: Τι είναι το Shingrix και ποια είναι η σημασία του στην πρόληψη του έρπητα ζωστήρα; Κλινικές μελέτες και αποτελεσματικότητα. Στρατηγικές εφαρμογής και ενημέρωση στους ασθενείς.

Νέα πύλη εφημεριών

Τη νέα διαδικτυακή πύλη εφημεριών του έθεσε σε λειτουργία ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Κοζάνης(θα τη βρείτε εδώ) με στόχο να αξιοποιεί βέλτιστα τις νέες τεχνολογίες προς όφελος του σύγχρονου φαρμακείου και των πολιτών. Η νέα πύλη, που δημιουργήθηκε από την ITEQ SA, προσφέρει εφαρμογές mobile για την προβολή εφημεριών στο κοινό σε android και ios και ταυτόχρονη πλοήγηση σε χάρτες, όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Οι εργαζόμενοι ζητούν αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας
Δεν εμφανίζεται στο ηλεκτρονικό σύστημα






Σχετικά άρθρα

Οι τοξικοί εργαζόμενοι στο φαρμακείο
Και πώς να αναγνωρίζονται πριν διαλύσουν την ομάδα
Πορτογαλία: Οι φαρμακοποιοί ζητούν στήριξη της υγείας & ευεξίας τους
Ως μέσο για τη βιωσιμότητα των συστημάτων υγείας
Τα φαρμακεία μπορούν να συμβάλλουν στο Silver Alert
Μια νέα ιδέα υποβλήθηκε στα Δ.Σ. του ΠΦΣ και του Φ.Σ. Αττικής
Στη δικαιοσύνη θα προσφύγει ο ΠΦΣ για τις ελλείψεις φαρμάκων
Στον «στόχο» του βρίσκονται τρεις φαρμακευτικές εταιρείες