Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Φ.Σ. Κορινθίας: Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για βοηθούς φαρμακείων

7/1/2025 3:59:08 μμ
Με θέμα την αποτελεσματική διαχείριση της επικοινωνίας στο φαρμακείο
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ο Φ.Σ. Κορινθίας διοργανώνει εκπαιδευτικό πρόγραμμα για βοηθούς φαρμακείων με θέμα: «Η αποτελεσματική διαχείριση της επικοινωνίας στο φαρμακείο µας» που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22/01 στις 15:00 στα γραφεία του Συλλόγου (Αδειµάντου 63, Κόρινθος). 


Εισηγητής είναι ο Νικόλαος Τράντος, Ψυχολόγος Msc, ο οποίος θα αναπτύξει: τις βασικές αρχές μιας αποτελεσματικής επικοινωνίας, πώς εντοπίζουμε τα δυνατά μας σημεία και τις αδυναμίες μας, πώς θα ζητούμε και θα δίνουμε σωστά διευκρινίσεις, πώς θα κατευθύνουμε τον προϊστάμενο / φαρμακοποιό στις λύσεις και όχι στα προβλήματα, τα χαρακτηριστικά του άριστου επαγγελματία και πώς θα τα πετύχουμε, πώς θα κερδίσουμε τον σεβασμό και την εμπιστοσύνη των συνεργατών και των πελατών μας ώστε να γίνουμε μία αποτελεσματική ομάδα. 


Η συμμετοχή στο πρόγραμμα γίνεται με τη συμπλήρωση της φόρμας εδώ  και την αποστολή αυτής στη γραμματεία του Συλλόγου (fskorinthia@gmail.com).

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Και αντιπρόεδρος ο Αλέξανδρος Σταματάκος
Μικρές οι αλλαγές στο νέο Δ.Σ. που προκύπτει






Σχετικά άρθρα

Οι βασικές κατευθυντήριες οδηγίες για την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας στα φαρμακεία όλης της χώρας
Γράφει ο Μανόλης Κατσαράκης, Γεν. Γραμματέας ΠΦΣ, πρόεδρος Φ.Σ. Χανίων
Οι άδειες φαρμακείων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας ψηφιοποιήθηκαν
Με στόχο τις ταχύτερες διαδικασίες και την καλύτερη εξυπηρέτηση
Φ.Σ. Αττικής: Εκατοντάδες φάρμακα σε έλλειψη
Καλεί τον ΕΟΦ να αναλάβει δράση άμεσα
Νέα έρευνα για παρεμβάσεις τηλεϊατρικής από φαρμακοποιούς
Έδειξε θετικά αποτελέσματα για ασθενείς με υπέρταση