Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

Φ.Σ. Ηρακλείου: Μνημόνιο συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο Κρήτης

3/5/2024 3:08:07 πμ
Με στόχο την από κοινού διοργάνωση εκπαιδευτικών δράσεων και ερευνητικών προγραμμάτων
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Τη δέσμευσή τους για την προώθηση της φαρμακευτικής επιστήμης στην Κρήτη αλλά και ευρύτερα αναδεικνύουν ο Φ.Σ. Ηρακλείου και το Πανεπιστήμιο Κρήτης με την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας που έχει στόχο την από κοινού διοργάνωση εκπαιδευτικών δράσεων και ερευνητικών προγραμμάτων. 


Ειδικότερα, τα δύο μέρη συμφώνησαν να συνδιοργανώνουν εκπαιδευτικά προγράμματα σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο, καθώς και επιστημονικά σεμινάρια και συνέδρια. Επίσης σκοπεύουν να αναπτύξουν υλικά πληροφόρησης για τη διάχυση και τη δημοσιότητα επιστημονικών επιτευγμάτων, να υλοποιήσουν κοινή έρευνα και να συμμετέχουν σε ερευνητικά προγράμματα και πρωτοβουλίες.


Τέλος, στόχος τους είναι η ανταλλαγή πληροφοριών και δημοσιεύσεων, η δημιουργία προτύπων ερευνητικών και εκπαιδευτικών δράσεων με στόχο τη διαρκή εκπαίδευση φαρμακοποιών, υγειονομικών και άλλων θετικών επιστημόνων.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Τα δώρα και οι διαφημίσεις συσχετίστηκαν με ακατάλληλες συνταγογραφήσεις
Οι εργαζόμενοι ζητούν αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας






Σχετικά άρθρα

Οι τοξικοί εργαζόμενοι στο φαρμακείο
Και πώς να αναγνωρίζονται πριν διαλύσουν την ομάδα
Πορτογαλία: Οι φαρμακοποιοί ζητούν στήριξη της υγείας & ευεξίας τους
Ως μέσο για τη βιωσιμότητα των συστημάτων υγείας
Τα φαρμακεία μπορούν να συμβάλλουν στο Silver Alert
Μια νέα ιδέα υποβλήθηκε στα Δ.Σ. του ΠΦΣ και του Φ.Σ. Αττικής
Στη δικαιοσύνη θα προσφύγει ο ΠΦΣ για τις ελλείψεις φαρμάκων
Στον «στόχο» του βρίσκονται τρεις φαρμακευτικές εταιρείες