Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Φ.Σ. Ηρακλείου: αναστολή της πίστωσης σε ΟΠΑΔ από 1/12

28/11/2008
Η απόφαση θα έχει ισχύ μέχρι την ημερομηνία που θα υλοποιηθούν οι δεσμεύσεις του υπουργείου Υγείας
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Το Δ.Σ. του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ηρακλείου (Φ.Σ.Η.) αποφάσισε την αναστολή της επί πιστώσει χορήγησης φαρμάκων στους ασφαλισμένους του ΟΠΑΔ από 1/12/2008, όπως άλλωστε είχε αποφασίσει και η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου στις 2/11/2008.

Η αναστολή θα έχει ισχύ μέχρι την ημερομηνία που θα υλοποιηθούν οι δεσμεύσεις του υπουργείου Υγείας για «άμεση εξόφληση των οφειλών του ΟΠΑΔ προς τα φαρμακεία εντός σύντομου χρονικού διαστήματος».

Σε ανακοίνωση του Φ.Σ. Ηρακλείου τονίζεται πως «ο Φ.Σ.Η., δεσμευόμενος απόλυτα στο καθήκον του να υπερασπίσει τα δίκαια των μελών του και έχοντας υπ’ όψιν προηγούμενες δεσμεύσεις του Υπουργού και όλων των υπόλοιπων αρμοδίων, θεωρεί ότι έχουν τελειώσει πλέον τα περιθώρια για υποχώρηση από τις αποφάσεις του και ζητά, εκτός από την άμεση εφαρμογή των υποσχέσεων, την έναρξη διαλόγου για την υπογραφή συλλογικής σύμβασης μεταξύ φαρμακοποιών και ΟΠΑΔ».


Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Έως 18/07 οι αιτήσεις
Εμπλέκονται σε εικονικές εκτελέσεις συνταγών






Σχετικά άρθρα

Ο ΕΟΦ προσλαμβάνει και πάλι φαρμακοποιούς
Έως 18/07 οι αιτήσεις
Peifasyn Academy: Νέο live webinar για την επείγουσα αντισύλληψη και τη συμβουλευτική
Απευθύνεται σε φαρμακοποιούς και βοηθούς φαρμακείου
129 κενές θέσεις φαρμακείων στην Περιφέρεια Αττικής
Πολλές οι άδειες στην Ανατολική Αττική
Τα 64 λεπτά που μπορεί να αλλάξουν την κερδοφορία ενός φαρμακείου
Γράφει ο Γιάννης Δατσέρης, Founder και Managing Director prais.ai