Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα

GSK: Επενδύει έως και 12 δισ. δολάρια σε 12 νέα φάρμακα
Σε συμφωνία με την κινεζική εταιρεία Jiangsu Hengrui Pharmaceuticals

Φ.Σ. Χανίων: «Υποστηρίζω, εμπιστεύομαι, διαδίδω το μητρικό θηλασμό»

9/11/2022 4:49:24 πμ
Ο Σύλλογος στήριξε το σχετικό θεσμό στην πόλη των Χανίων
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


O Φ.Σ. Χανίων και εφέτος στήριξε τον πανελλήνιο ταυτόχρονο μητρικό θηλασμό, ο οποίος έγινε και στην πόλη των Χανίων με στόχο την προαγωγή της ιδέας του μητρικού θηλασμού. 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Μητρικού Θηλασμού που εορτάζεται κάθε χρόνο στη χώρα μας από την 1η έως τις 7 Νοεμβρίου με το σύνθημα: «Υποστηρίζω, εμπιστεύομαι, διαδίδω το μητρικό θηλασμό»!

Η ενέργεια αυτή υποστηρίχθηκε από τον Φ.Σ. Χανίων με την εκτύπωση της αφίσας της εκδήλωσης και την ανάρτησή της σε όλα τα φαρμακεία της πόλης, καθώς και με την παραγωγή αναμνηστικού ημερολογίου για τους συμμετέχοντες με θέμα τον ταυτόχρονο δημόσιο θηλασμό.

Ο πρόεδρος του Φ.Σ. Χανίων και Γεν. Γραμματέας του ΠΦΣ, Μανώλης Κατσαράκης δήλωσε: «Υποσχόμαστε να είμαστε αρωγοί και υποστηρικτές όποτε μας ζητηθεί στο μέλλον σε αυτή και σε παρόμοιες δράσεις. Συγχαίρουμε την ομάδα "Χανιά-Φίλοι και υποστηρικτές του μητρικού θηλασμού", τη φαρμακοποιό μέλος μας Αργυρώ Τζομπανάκη που συμμετέχει ενεργά σε αυτήν, καθώς και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, Ευγενία Κυνηγάκη και Τίτη Μιχαηλλέλη για τη βοήθεια και εκπροσώπηση στην αξιέπαινη πρωτοβουλία, η οποία έχει βάλει τα θεμέλια ενός επιτυχημένου θεσμού που θα επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

«Είναι ευκαιρία που πρέπει να αξιοποιήσουμε», σύμφωνα με τον Μ. Κατσαράκη
Με κεντρικό θέμα «Ενδυναμώνουμε την ακεραιότητα - Ενισχύουμε την Εμπιστοσύνη»






Σχετικά άρθρα

Οι νέες επιχειρηματικές δεξιότητες για τους φαρμακοποιούς
Αναγκαία πλέον η εκπαίδευση στο HR
Sharon Levy: Τα φαρμακεία οδηγούν τη νέα εποχή της υγείας των καταναλωτών
Ο General Manager Haleon Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ μιλά στον Φαρμακευτικό Κόσμο
Φ.Σ. Θεσσαλονίκης: Προτείνει πλατφόρμα εκμάθησης ελληνικής νοηματικής γλώσσας
Με δυνατότητα παροχής φαρμακευτικής ορολογίας
ΠΦΣ: 9,5 χιλιάδες barcode readers προμηθεύτηκαν τα φαρμακεία με επιδότηση
Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για τους υπόλοιπους ενδιαφερομένους