Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Φ.Σ. Χανίων: Ξεκίνησε η καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τη δωρεά μυελού των οστών

27/6/2023 10:15:53 μμ
Από το φαρμακείο του προέδρου Μ. Κατσαράκη
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Από το φαρμακείο του προέδρου του Φ.Σ. Χανίων Μανόλη Κατσαράκη ξεκίνησε η καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης προς υποψήφιους εθελοντές δότες μυελού των οστών. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Συλλόγου Ορίζοντας σε συνεργασία με το Σύλλογο, ώστε τα φαρμακεία των Χανίων να λειτουργήσουν στο εξής ως σταθμοί ενημέρωσης και καταγραφής των εθελοντών δοτών.

«Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι και αισιόδοξοι για αυτήν την εθελοντική δράση αγάπης, ελπίδας και προσφοράς προς τους συνανθρώπους μας, που περιμένουν μια δεύτερη ευκαιρία ζωής! Οι φαρμακοποιοί έχουν αποδείξει ότι διαθέτουν τη θέληση και τις δυνατότητες ώστε να ευαισθητοποιούν το κοινό για τα προφανή οφέλη της συγκεκριμένης ενέργειας και να αναλαμβάνουν δράσεις με μεγάλο όφελος για τη Δημόσια Υγεία», δήλωσε σχετικά ο Μ. Κατσαράκης.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Μικρές οι αλλαγές στο νέο Δ.Σ. που προκύπτει
Από τον Μ. Κατσαράκη, γ.γ. ΠΦΣ και υποψήφιο πρόεδρο






Σχετικά άρθρα

Πού στοχεύει το νέο Δ.Σ. του ΦΣΑ;
Η συγκρότησή του αναμένεται στις αρχές του 2026
Φ.Σ. Χανίων: Υψηλή η συμμετοχή στις αρχαιρεσίες
Μικρές οι αλλαγές στο νέο Δ.Σ. που προκύπτει
f-anazitisi: Ενσωματώνει το σύστημα ταξινόμησης ATC του Π.Ο.Υ.
Ενισχύει περαιτέρω την επιστημονική εγκυρότητα και τη χρηστικότητά της
Μήνυμα για τις εκλογές του Φ.Σ. Χανίων
Από τον Μ. Κατσαράκη, γ.γ. ΠΦΣ και υποψήφιο πρόεδρο