Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

Φ.Σ. Χανίων: Σεμινάριο για το πρόγραμμα Dioscourides της ΙΛΥΔΑ ΑΕ

10/5/2023 9:00:33 μμ
Στις 13-14 Μαΐου
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


O Φ.Σ. Χανίων και η εταιρεία ΙΛΥΔΑ ΑΕ διοργανώνουν εκπαιδευτικά σεμινάρια για το λογισμικό Dioscourides. Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις του ΣΥ.ΦΑ. Χανίων, το Σάββατο 13 Μαΐου (στις 17:30) και την Κυριακή 14 Μαΐου (στις 10:00), σε δύο όμοιες παρουσιάσεις. 

Η παρακολούθηση είναι δωρεάν με δικαίωμα συμμετοχής τόσο των φαρμακοποιών όσο και των φαρμακοϋπαλλήλων και θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης από την εταιρεία ΙΛΥΔΑ. 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου ενημερώνει ότι το πρόγραμμα παρέχει νέες δυνατότητες στη νέα του έκδοση. Επισημαίνει δε ότι τα προγράμματα φαρμακείου είναι απαραίτητα για τη διεκπεραίωση όλου του κύκλου επεξεργασίας των συνταγών (άμεσα και των γνωματεύσεων), ενώ πραγματοποιούν μια σειρά από ενέργειες που είναι απαραίτητες στη λειτουργία του φαρμακείου. 

ΓιΆ αυτό η παρακολούθηση του σεμιναρίου κρίνεται σημαντική. Για όσους χρησιμοποιούν διαφορετικό πρόγραμμα φαρμακείου, θα γίνει προσπάθεια για ξεχωριστή παρουσίαση από τη δική τους εταιρεία. Είναι όμως ευπρόσδεκτοι να παρακολουθήσουν το σεμινάριο. ΚαθΆ όλη τη διάρκεια των σεμιναρίων θα υπάρχει υποστήριξη της εκδήλωσης από catering. Για δηλώσεις συμμετοχής καλέστε στο: 28210 44109.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Βοηθά τους πολίτες να βρίσκουν άμεσα ποιο φαρμακείο εφημερεύει κοντά τους
Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα






Σχετικά άρθρα

IQVIA: 100 εκατ. συνταγές εκτελέστηκαν το 2023 από παράνομα e-pharmacies των ΗΠΑ
Οι Αμερικανοί ωθούνται σε αυτά για οπιοειδή και GLP-1
Ο αντίκτυπος της FIP σε όλον τον κόσμο
Δημοσιεύτηκε η ετήσια έκθεση της Διεθνούς Φαρμακευτικής Ομοσπονδίας
Ελλείψεις φαρμάκων: Χειρότερο το πρόβλημα το 2024 έναντι του 2023
Σύμφωνα με δημοσκόπηση σε φαρμακεία της Αγγλίας