Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Φ.Σ. Χανίων: Χορηγός στο 12ο Πανελλαδικό Δημόσιο Θηλασμό

7/11/2021 7:49:17 μμ
Τα φαρμακεία της πόλης ανάρτησαν σχετική αφίσα στις βιτρίνες τους
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ο Φ.Σ. Χανίων ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα για χορηγία του 12ου Πανελλαδικού Δημόσιου Θηλασμού που πραγματοποιήθηκε στα Χανιά στις 7/11, με στόχο να προβάλλει έμπρακτα την αξία και τη σημασία του μητρικού θηλασμού. Τα φαρμακεία της πόλης είχαν αναρτήσει την αφίσα της ενέργειας αυτής στις προθήκες τους, βοηθώντας έμπρακτα στην προαγωγή του. 

Ταυτόχρονα, με τη σύμπραξη στους στόχους της εθελοντικής ομάδας «Φίλων και υποστηρικτών μητρικού θηλασμού», στην οποία μετέχει και η φαρμακοποιός-μέλος του Συλλόγου Αργυρώ Τζομπανάκη, ο Φ.Σ. Χανίων εκφράζει την υποστήριξή του σε μια αξιέπαινη ιδέα που πραγματοποιείται εντός της «Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού». 

«Στο φαρμακείο μπορούν όχι μόνο να επιλυθούν απορίες σχετικά με το θηλασμό αλλά και να αντιμετωπιστούν προβλήματα από έναν καταρτισμένο φαρμακοποιό, ο οποίος θα δώσει τις σωστές συμβουλές και θα προτείνει λύσεις», επισημαίνει στη σχετική ανακοίνωσή του ο Σύλλογος.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Θα επικεντρωθεί στην έρευνα για τη συμμόρφωση στην αγωγή
Αναφέρει πως η μεταρρύθμιση οδηγεί σε σταδιακή αποδόμηση του κλάδου






Σχετικά άρθρα

Οι φαρμακοποιοί συμμετέχουν στις συγκεντρώσεις για τα Τέμπη
Ο ΠΦΣ στηρίζει τις σχετικές αποφάσεις των κατά τόπους συλλόγων
Μπαράζ κλοπών στα φαρμακεία της Θεσσαλονίκης
Ο Σύλλογος ζήτησε από την ΕΛ.ΑΣ. αύξηση περιπολιών
Peifasyn Academy: Νέο webinar για φαρμακοποιούς & βοηθούς φαρμακείου
Με θέμα: «Σύγχρονες προσεγγίσεις για την αντιμετώπιση των εμβοών και του ιλίγγου»