Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Φ.Σ. Έβρου: Αλλαγές στη διοίκηση και νέες εγκαταστάσεις

14/9/2021 3:49:53 μμ
Αποχωρεί από τη θέση του προέδρου ο Αναστάσιος Τερζής
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021 εγκαινιάστηκαν οι νέες εγκαταστάσεις του Φαρμακευτικού Συλλόγου Έβρου που έρχονται να ικανοποιήσουν όλες τις ανάγκες που μέχρι σήμερα έμεναν ακάλυπτες.

Όπως εξήγησε στο f.daily ο μέχρι σήμερα πρόεδρος του Συλλόγου Αναστάσιος Τερζής:
«Ουσιαστικά δεν είχαμε εγκαταστάσεις. Όταν ανέλαβα πρόεδρος και δημιουργήσαμε το Διανεμητικό Λογαριασμό και το Κοινωνικό Φαρμακείο, ο δήμος μάς παραχώρησε ένα χώρο για τη χρήση από το προσωπικό που διαχειρίζεται τον Διανεμητικό. Με τα χρόνια αναζητούσαμε το χώρο που να καλύπτει τις ανάγκες μας και τον βρήκαμε λίγο έξω από την Αλεξανδρούπολη. Είναι ένα αρκετά μεγάλο κτίριο που το διαμορφώσαμε πλήρως με δαπάνες του Συλλόγου και περιλαμβάνει τα απαραίτητα γραφεία, αίθουσα εκδηλώσεων και ένα φουαγιέ, το οποίο λειτουργεί και ως φαρμακευτικό μουσείο. Εκτίθενται φαρμακευτικά αντικείμενα της περιοχής του Έβρου, ενώ για τα εγκαίνια είχαμε τη χαρά να έχουμε και κάποια εκθέματα από το Ελληνικό Φαρμακευτικό Μουσείο του Φ.Σ. της Θεσσαλονίκης».
Ο Αν. Τερζής πρόσθεσε ότι λόγω της πανδημίας, το νέο κτίριο δεν μπορεί ακόμα να αξιοποιηθεί πλήρως, αλλά μετά το πέρας των περιορισμών όλοι οι χώροι θα λειτουργήσουν κανονικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ομιλία του κατά τη διάρκεια των εγκαινίων, ο Αναστάσιος Τερζής ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την προεδρεία του Φαρμακευτικού Συλλόγου Έβρου. Όπως είπε στο f.daily, ο λόγος της αποχώρησής του είναι ότι πριν από 2 μήνες περίπου εκλέχτηκε πρόεδρος στο Συνεταιρισμό του Έβρου με αυξημένες υποχρεώσεις συγκριτικά με όσες είχε μέχρι τώρα. «Δεν θέλω να αδικήσω καμία από τις δύο θέσεις που απαιτούν την αφοσίωσή μου. Στο Σύλλογο υπάρχει μια πολύ καλή διάδοχη κατάσταση, ενώ εμείς επιτύχαμε τους στόχους που είχαμε θέσει», επισήμανε ο Αν. Τερζής.

Να σημειωθεί πως χρέη προέδρου εκτελεί πλέον ο Αθανάσιος Μαλάκης.  
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Τα φαρμακεία δεν φέρουν καμία ευθύνη για τη μη εκτέλεση συνταγών, αναφέρει ο Φ.Σ. Αττικής
Καμπάνια ευαισθητοποίησης του κοινού για τη χρόνια φλεβική νόσο






Σχετικά άρθρα

Black out ανακοίνωσε η ΗΔΙΚΑ αυτήν την Κυριακή
Τα φαρμακεία δεν φέρουν καμία ευθύνη για τη μη εκτέλεση συνταγών, αναφέρει ο Φ.Σ. Αττικής
Διευρύνονται οι αρμοδιότητες των βοηθών φαρμακείου στο Ηνωμένο Βασίλειο
Απελευθερώνοντας επιπλέον χρόνο στους φαρμακοποιούς
Η σεμαγλουτίδη στο στόχαστρο των κυβερνοεγκληματιών
Ψεύτικες ιστοσελίδες το διαφημίζουν με χαμηλό κόστος, προειδοποιεί η Kaspersky
ΦΣΑ: Η διαδικασία για αλλαγές των εφημεριών
Θα γίνεται από την πλατφόρμα του Συλλόγου