Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Φ.Σ. Αχαϊας: Προς αναστολή της πίστωσης στον ΟΠΑΔ από την 1η Αυγούστου

2/7/2010
Εκκρεμεί η καταβολή των οφειλών από τον Δεκέμβριο του 2009...
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Σε άμεση αναστολή της επί πιστώσει χορήγησης φαρμάκων στους ασφαλισμένους του ΟΠΑΔ, από την 1η Αυγούστου 2010 και επ’ αόριστον, αναμένεται να προχωρήσουν οι φαρμακοποιοί της Αχαΐας.

 

Η απόφαση αυτή ελήφθη από τη Διοίκηση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αχαΐας, λόγω των προβλημάτων που υπάρχουν στην υπηρεσία του Οργανισμού Περίθαλψης του Δημοσίου.

 

Οι φαρμακοποιοί, δηλώνουν ότι βρίσκονται σε αδιέξοδο, καθώς ο έλεγχος των συνταγών που έχουν καταθέσει, βρίσκεται ακόμα στο Δεκέμβριο του 2009, λόγω έλλειψης προσωπικού του Οργανισμού. Εάν η κατάσταση δεν διορθωθεί άμεσα, οι φαρμακοποιοί θα ξεκινήσουν κινητοποιήσεις από την 1η Αυγούστου και επ’ αόριστον.

 

Πηγή: ert.gr

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Διότι κινδυνεύουν με «λουκέτο» ιδίως στις απομακρυσμένες περιοχές
Για την υποβολή των ασφαλιστικών εισφορών






Σχετικά άρθρα

Αλ. Τσαπέκος: Καλεί την πολιτεία να στηρίξει τα μικρομεσαία φαρμακεία
Διότι κινδυνεύουν με «λουκέτο» ιδίως στις απομακρυσμένες περιοχές
ΤΕΑΥΦΕ: Από 1η Δεκέμβρη υποχρεωτική η χρήση των ηλεκτρονικών υπηρεσιών του
Για την υποβολή των ασφαλιστικών εισφορών
Φ.Σ. Λάρισας: Συμμετοχή σε δράση για την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη
Στην κεντρική πλατεία της πόλης