Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Φ.Σ.Α.: Τη συνέχιση των κινητοποιήσεων αποφάσισε η Γενική Συνέλευση

20/9/2012
Με ψήφους 872 υπέρ και 566 κατά, οι φαρμακοποιοί της Αττικής αποφάσισαν τη συνέχιση της αναστολής πίστωσης στον ΕΟΠΥΥ.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Με ψήφους 872 υπέρ και 566 κατά, οι φαρμακοποιοί της Αττικής αποφάσισαν τη συνέχιση της αναστολής πίστωσης στον ΕΟΠΥΥ, μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.


Η Γενική Συνέλευση του Φ.Σ.Α. ολοκληρώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, καθώς το αποτέλεσμα της πρώτης ψηφοφορίας ήταν οριακό και απαιτήθηκε ονομαστική ψηφοφορία.


Οι φαρμακοποιοί της Αττικής, μεταξύ άλλων, ζητούν την εξόφληση των οφειλόμενων του ΕΟΠΥΥ από τον περασμένο Ιούλιο και την καταβολή των χρημάτων που οφείλονται για συνταγές που εκτελέστηκαν το 2011.


Στις αρχές Οκτωβρίου οι φαρμακοποιοί του Φ.Σ.Α. θα συνεδριάσουν εκ νέου για να εκτιμήσουν τις έως τότε εξελίξεις και να αποφασίσουν για την πορεία των κινητοποιήσεών τους.

Δελτίο Τύπου του Φ.Σ.Α.:


Αθήνα, 20/9/2012


Η Γενική Συνέλευση των μελών του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ, αποφάσισε να συνεχίσει την αναστολή πίστωσης στον ΕΟΠΥΥ έως και την 30η-9-2012, επιμένοντας στα δίκαια αιτήματα του κλάδου που σκοπό έχουν να αντιμετωπίσουν τη μνημονιακή βαρβαρότητα, για να μπορέσει να συνεχίσει να υπάρχει φαρμακευτική περίθαλψη στον τόπο μας, να συνεχίσουν οι ασφαλισμένοι να παίρνουν τα φάρμακα τους από τα ασφαλιστικά ταμεία με πίστωση και τα φαρμακεία να επιβιώσουν ως οικονομικές μονάδες.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Συνεχίζονται οι εικόνες ντροπής σε φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ
Συνέντευξη του Δρ Σταύρου Λαλά στην Άννα Μαρία Παπίρη






Σχετικά άρθρα

Φ.Σ. Αττικής: Ζητά συνάντηση με το υπουργείο Υγείας και τον ΕΟΦ
Με θέμα τις ελλείψεις φαρμάκων που έχουν πάρει μεγάλη έκταση, όπως τονίζει
Peifasyn Academy: Νέο live webinar για τις διαταραχές της εντερικής λειτουργίας
Ένα εξειδικευμένο σεμινάριο για φαρμακοποιούς και βοηθούς φαρμακείων
Χωρίς τα φαρμακεία θα χάνονταν ζωές
Σύμφωνα με τον D. Hoey, CEO του Αμερικανικού Συλλόγου Κοινοτικών Φαρμακοποιών
Αλυσίδα φαρμακείων στις ΗΠΑ οδηγείται σε πτώχευση για 2η φορά
Αμφίβολο το μέλλον των 1200 καταστημάτων της